085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto als onderpand

Uw auto als onderpand?

De huidige crisis kan voor menig vervelende situaties zorgen. De voornaamste hiervan blijkt toch vaak geldnood te zijn. Het is een vervelende kwestie waar steeds meer mensen mee geconfronteerd worden tegenwoordig. Allicht heeft u door voorgaande financiƫle problemen al een BKR-notering ontvangen, dan is lenen bij de bank voor u al geen optie meer. Vandaag Verkopen biedt op korte termijn de perfecte oplossing voor u.

Heeft u een auto?

Bent u in het bezit van een auto? Zo ja, dan kunt u deze belenen of verpanden. Dit betekent dat u voor een bepaalde afgesproken tijd uw auto verpandt in ruil voor een afgesproken geldbedrag. Vandaag Verkopen biedt u ongeveer de helft van de dagwaarde van uw auto. Binnen de afgesproken periode kunt u dan uw auto eventueel terugkopen. U betaalt daarvoor geen rente, enkel het geld dat u geleend hebt + de opslagkosten.

Voordelen:
– Een auto verpanden kan altijd, ook met een negatieve BKR-notering;
– U betaalt geen rente;
– U hebt direct geld;
– U kunt uw auto weer terugkopen.

Hoe werkt het?

Gedurende een kort gesprek spreken we samen af wat de voorwaarden zijn voor het verpanden van uw auto. We kijken even naar de dagwaarde van uw auto en spreken een tijdsbestek af. Samen ondertekenen we de overeenkomst en daarna krijg u direcht het geld uitgekeerd. Een van onze medewerkers komt dan bij u thuis de auto ophalen, deze rijdt hem vervolgens naar een van onze overdekte opslagplaatsen. Tijdens de afgesproken periode wordt er niet gereden in de auto en blijft u ook de eigenaar.

Terugkoopregeling

Bij het belenen geldt dat u uw auto terug kunt kopen. Dit moet dan wel gebeuren binnen de afgesproken termijn. Aan het einde van deze periode betaalt u de leensom plus de opslagkosten en u kunt weer rustig op pad met uw eigen auto. Lukt het u nou niet om het geld bij elkaar te sprokkelen voordat de termijn afloopt, dan kunt u eenmalig de beleentermijn verlengen. Loopt vervolgens deze beleentermijn ook af zonder dat u het afgesproken bedrag kunt betalen dan wordt Vandaag Verkopen de eigenaar van het voertuig.

Verpand uw auto vandaag nog!

Vul aan uw rechterhand de gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zo kunt u vandaag nog uw auto als onderpand aanbieden en geld op uw rekening zien!

Geen gedoe, vandaag nog geregeld!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21