085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto belenen

Hebt u nu direct geld nodig en hebt u een auto tot uw beschikking, dan kunt u ervoor kiezen om uw auto te verkopen. U kunt ook uw auto belenen. Wanneer u uw auto gaat belenen, dan krijgt u een lening waarbij uw auto als onderpand dient. Bij belening bij Vandaag Verkopen staat u uw auto af voor de looptijd van de lening, en betaalt u een opslagvergoeding voor het opslaan van uw auto. Wanneer u dan het geld met de opslagvergoeding terugbetaalt, dan krijgt u uw auto terug in dezelfde staat waarin u deze bij ons heeft achtergelaten. Het voordeel hiervan is dat u nog steeds eigenaar van uw auto bent, en toch tijdelijk wat extra geld heeft. Mocht u nou niet het benodigde bedrag bij elkaar kunnen krijgen, dan is er één verlenging mogelijk. Zodoende hebt u dus meer tijd om uw lening af te lossen. Mocht het na de verlenging nog steeds niet lukken om het geld terug te betalen, dan wordt de auto eigendom van Vandaag Verkopen.

Hoe kunt u uw auto belenen?

Neem contact op met Vandaag Verkopen wanneer u uw auto wilt gaan belenen. Wij zullen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn, en een geldbedrag afspreken dat u krijgt voor het belenen van uw auto. Dit bedrag ligt meestal rond 50% van de dagwaarde van de auto. Wanneer u akkoord gaat met de hoogte van dit bedrag, dan moet u uw auto komen afgeven bij Vandaag Verkopen. Wij slaan uw auto dan op in onze overdekte opslag. Dit is een eis die wij stellen, zodat wij kunnen garanderen dat de auto in dezelfde staat blijft vanaf het moment dat u uw auto gaat belenen. U krijgt dan direct van ons het geld. Makkelijker dan dit kan het eigenlijk niet. Dus mocht u uw auto willen gaan belenen, neem dan contact op met Vandaag Verkopen.

Over Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf dat al 25 jaar in de autobranche zit. Wij kopen alle types auto’s op, maar ook vrachtwagens, tractoren en aanhangers. Naast het opkopen van auto’s doen wij ook aan het belenen van auto’s en u kunt ook uw schade- of sloopauto bij ons kwijt. Wij hebben als motto dat wij elke auto willen hebben, dus ook de uwe. Zoals recent gebleken is bij RTL Nieuws bieden wij eerlijke prijzen voor elke auto.

Uw auto belenen bij Vandaag Verkopen

Omdat wij elke auto willen hebben, kunt u elke auto bij ons belenen. Dus wanneer u geld nodig hebt en geen andere mogelijkheid heeft om op een andere manier aan dit geld te komen, neem dan contact op met Vandaag Verkopen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en doen direct een aanbod voor een geldbedrag voor de belening van uw auto. Als u ons aanbod accepteert kunt u direct uw auto belenen bij Vandaag Verkopen en dan wordt het direct op uw rekening overgemaakt nadat u uw auto aan ons hebt overgedragen. Dus wanneer u uw auto wilt belenen, neem dan nu nog contact op met Vandaag Verkopen!

auto belenen Auto belenen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21