085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto kapot verkopen

Voor veel mensen is het verkopen van hun auto een goede manier om extra geld vrij te maken voor belangrijke zaken. Een auto is voor veel mensen tenslotte een luxe middel, één die zo nodig verkocht kan worden als het nodig is om extra financiële ruimte te maken. Helaas kan dit een lastige klus zijn. De markt in Nederland kent geen tekort aan tweedehands auto’s. Als u dan uw auto snel en voor een eerlijke marktconforme prijs wilt verkopen dan is Vandaag Verkopen uw partner. Ook als u een auto wilt verkopen met schade.

Vandaag Verkopen geeft u de kans om uw auto, ook als deze kapot is, te verkopen. Snel en afhankelijk van de zwaarte van de schade voor een prijs die u nog positief zou kunnen verrassen.

Uw kapotte auto kan nog geld waard zijn

Dat uw auto kapot is, is al vervelend genoeg. Gelukkig kan Vandaag Verkopen de pijn verzachten. U hoeft uw schadeauto niet onnodig voor de deur te laten staan, waar u er nog steeds wegenbelasting voor betaalt. Zakendoen met een schimmige handelaar in sloopauto’s is ook niet nodig. Ook als uw auto zo zwaar beschadigd is dat deze niet meer rijdt, zelfs dan zijn er vaak nog mogelijkheden bij Vandaag Verkopen. Verkoop uw kapotte auto en ontvang dezelfde dag nog geld.

Snel en duidelijk geregeld

Vandaag Verkopen beschikt dankzij 25 jaar ervaring over de expertise om uw schadeauto van u over te nemen onder de meest aantrekkelijke voorwaarden. U meldt eenvoudig uw schadeauto aan via het formulier. Binnen zeer korte tijd wordt u een bod gedaan over de te verkopen auto. Wij zijn RDW-erkend, wat betekent dat u gelijk gevrijwaard wordt van het voertuig. Ook de betaling geschiedt dezelfde dag nog middels uw bank. Rijdt de auto niet meer, dan zijn er mogelijkheden dat wij de auto komen ophalen bij u.

Het heeft geen zin om uw schadeauto voor de deur te laten staan. Afhankelijk van de zwaarte van de schade kunt u er vaak nog een leuk zakcentje aan verdienen als u deze verkoopt via Vandaag Verkopen. Wacht dus niet langer en schakel ons in om uw kapotte auto van u over te nemen.

Schade 300x225 Auto kapot verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21