085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto kosteloos verkopen

Wilt u uw auto van de hand doen, zonder extra kosten te betalen? Veel sites bieden wel de optie om een gratis advertentie te plaatsen, maar als iemand uw auto dan van u koopt, moet u de site geld betalen. Verder kleven daar alle nadelen aan van het verkopen aan een particulier; lang onderhandelen over de prijs, een moeizame afhandeling van de verkoop en het risico om opgelicht te worden. U kunt ook bij garages langs gaan om te kijken wie bereid is om een goede prijs te betalen voor uw auto, maar ook dat kan een langdurig proces zijn.

Er is echter een bedrijf waar u uw auto kosteloos aan kunt verkopen. Een bedrijf waar de verkoop snel en gemakkelijk wordt afgehandeld zonder onnodig gedoe en moeilijke procedures en waar u toch een gunstige prijs krijgt voor uw auto. Dat bedrijf heet Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen specialiseert zich sinds 1989 in het op een snelle, professionele wijze opkopen van auto’s, waarbij wij de verkoper de prijs bieden die zijn of haar auto echt waard is. Hieronder vertellen wij het een en ander over de voordelen van Vandaag Verkopen.

Snel, gemakkelijk en professioneel

Bespaar uzelf extra kosten, een moeizame afhandeling en lang wachten op uw geld. Vandaag Verkopen maakt het verkoopproces zo eenvoudig mogelijk. Op onze site kunt u de gegevens van uw auto invullen. Vul alles zo volledig mogelijk in, dan weten wij in welke staat uw auto verkeert. Dat voorkomt dat u later voor teleurstellingen komt te staan. Wanneer wij de gegevens van u hebben ontvangen, nemen wij direct contact met u op. Wij doen u dan een aantrekkelijk bod dat de werkelijke waarde van uw auto recht doet.

U kunt, als u akkoord gaat met het bod, uw auto naar een van onze vestigingen brengen. Daar wordt alles in één keer geregeld. Vandaag Verkopen is RDW-erkend. U krijgt een RDW-vrijwaringsbewijs wat u van alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de auto ontslaat. Verder zijn er geen ingewikkelde procedures en talloze formulieren die ingevuld moeten worden. Het verkoopproces hebben wij zo snel en gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Als u bij onze vestiging in de buurt woont, kunt u naar huis worden gebracht. Mocht u verder weg wonen, dan kunnen wij u naar het dichtstbijzijnde NS-station brengen.

Naast dat u bij ons moeizame onderhandelingen en een ingewikkelde afhandeling vermijdt, hoeft u bij ons ook niet op uw geld te wachten zoals dat bij verkoop aan een particulier soms het geval is. Wij maken het geld na de verkoop direct over op uw rekening. Vaak staat het geld er dezelfde dag al op.

Uw auto kosteloos en tegen een goede prijs verkopen

Geen extra kosten voor de verkoop, een gemakkelijk en snel verkoopproces en toch een gunstige prijs, dat zijn de belangrijkste voordelen van Vandaag Verkopen. Bespaar uzelf tijd, geld en moeite. Verkoop uw auto aan Vandaag Verkopen, sinds 1989 dé specialist in het opkopen van auto’s.

pand1 Auto kosteloos verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21