085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto naar de sloop

Of de auto nu simpelweg versleten is of omdat u betrokken bent geweest in een ongelukje, het kan zijn dat uw auto niet langer rijvaardig is. Wat dan? Uw sloopauto verkopen! Natuurlijk is dit een optie, maar is dit ook de beste optie? Uw auto naar de sloop brengen is natuurlijk een oplossing voor het verwijderen van uw niet langer bruikbare voertuig, er zijn echter meer mogelijkheden. De sloophandelaar zal zijn geld verdienen door de nog bruikbare onderdelen van uw auto te verkopen. Om dit zelf te doen verreist echter een bult werk en handigheid. Als u de auto naar de sloop brengt dan is de kans klein dat u er zelf nog wat aan verdient.

Breng uw auto naar de sloop

Ook al is de auto in zijn geheel afgeschreven, bepaalde onderdelen kunnen nog geld waard zijn. In bijzondere omstandigheden kan de auto als geheel zelf nog geld waard zijn. De vraag is dan hoe u hier nog wat aan verdient. De auto naar de sloop brengen zal u zeer waarschijnlijk niks opleveren.

Gelukkig kunnen wij van Vandaag Verkopen u een andere optie bieden. Natuurlijk kan het zijn dat uw sloopauto geen monetaire waarde meer kent, toch komen wij regelmatig situaties tegen waarin mensen hun schadeauto aan ons verkopen en er nog een leuke som aan overhouden. Breng uw auto niet naar de sloop, maar verkoop deze aan ons.

Vandaag Verkopen uw partner in de verkoop van uw sloopauto

Met 25 jaar ervaring in alles wat met auto’s te doen heeft, beschikken wij over inzichten in de autohandel die ons onderscheidend maakt. Ook als het aankomt op de verkoop van uw sloopauto. Wij zien kansen waar anderen slecht schroot zien. In veel gevallen kunt u via ons nog geld verdienen aan uw sloopauto. Uw auto naar de sloop? Waarom niet.

Wij halen uw schadeauto op, hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Is er sprake van een vergoeding, dan zal dit in 24 uur na de verkoop geschieden middels uw bank, wij heten niet voor niks Vandaag Verkopen.

Als RDW-erkend bedrijf krijgt u van ons ook gelijk een vrijwaring over het voertuig. Uw auto naar de sloop brengen is zonde. Laat ons dit probleem voor u oplossen. Vul eenvoudig het formulier op onze website in en wij nemen spoedig contact met u op.

sloopauto Auto naar de sloop

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21