085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto verkopen aan de sloop

Heeft u een kapotte auto voor de deur staan? Een auto die om welke reden dan ook niet meer rijdt? Dan kunt u uw auto verkopen aan de sloop, met alle gevolgen van dien. Wij van Vandaag Verkopen kopen graag uw sloopauto op. Wij halen gratis de auto op en afhankelijk van de toestand van de auto bieden wij er een marktconforme prijs voor.

Uw auto verkopen aan de sloop? Kies voor Vandaag Verkopen

Wanneer uw auto niet meer geschikt is om in te rijden, dan kunt u zelf deze auto verkopen aan de sloop. Echter als de auto niet meer rijwaardig is, dan kan dat een aantal problemen opleveren. Dat zijn problemen zoals het regelen van een trailer of het laten ophalen van het wrak, met de kosten die daarbij komen kijken.  U kunt in plaats van uw auto verkopen aan de sloop ook contact met Vandaag Verkopen opnemen en de auto aan ons verkopen, wij bieden een eerlijke marktconforme prijs en halen de auto direct op. U kunt dus beter uw auto aan ons verkopen dan aan de sloop. Daarnaast kunnen wij door onze RDW-erkenning u bij het ophalen van de auto direct een RDW-vrijwaring overhandigen. Afhankelijk van de staat van de auto kunt u zo een zakcentje rijker zijn. Daarnaast bent u van de  problemen af. Vandaag Verkopen heeft al 25 jaar ervaring met het inkopen van voertuigen in allerlei condities. Hierdoor hebben wij alles al eens gezien en hebben wij een oplossing voor praktisch iedere auto. Daardoor is het  voor u gunstiger om uw auto aan ons te verkopen dan uw auto te verkopen aan de sloop.

Uw auto verkopen aan de sloop snel afgehandeld

Wanneer u het formulier aan de rechterkant van de site invult, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, meestal dezelfde dag nog, en het verkopen van uw auto zo spoedig mogelijk afhandelen. Daarnaast spreken we dan ook een tijdstip af om de auto bij u thuis te komen ophalen. Zo spaart u een rit naar de sloop uit, nog een voordeel boven uw auto verkopen aan de sloop.

Beslis vandaag nog

Zolang de auto nog op uw naam staat, kost dit u geld. Vandaag Verkopen biedt u aan om uw sloopauto direct te kopen en op te halen. Op deze manier bent u direct van het probleem af. En in de meeste gevallen levert dit u nog een aardig zakcentje op. Uw auto verkopen aan de sloop? Het kan, maar Vandaag Verkopen biedt de betere oplossing.

sloopauto1 Auto verkopen aan de sloop

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21