085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto verkopen garage

Wilt u uw auto verkopen aan een garage? Dat geeft vaak veel minder gedoe dan verkopen aan een particulier. De afhandeling verloopt vaak een stuk sneller en u krijgt sneller uw geld. Een nadeel is echter dat een garage soms een lagere prijs biedt dan een particulier. Bij particulieren bent u vaak langer aan het zoeken naar een goed bod, maar als u even geduld hebt kunt u een hoger bedrag krijgen voor uw auto. Bij een garage ligt het bod vaak lager en dat geldt ook voor de meeste grotere opkopers op internet.

Vandaag Verkopen is echter een partij waar u op korte termijn uw auto aan kunt verkopen en waar u toch een eerlijk, marktconform bedrag voor uw auto kunt ontvangen. Vandaag Verkopen biedt klanten al meer dan 25 jaar een snelle, gemakkelijke afhandeling van de verkoop, tezamen met een gunstige prijs.

 

Uw auto snel verkocht tegen een goede prijs

Vandaag Verkopen specialiseert zich in een professionele, klantvriendelijke afhandeling van de verkoop van auto’s. Op onze website kunt u uw auto vrijblijvend aanmelden. Vermeld ook eventuele gebreken, zodat u niet voor teleurstellingen komt te staan. Na het aanmelden nemen wij snel contact met u op met een aantrekkelijk, marktconform bod.

Als u het bod aanneemt, kunt u uw auto naar een van onze vestigingen brengen. In sommige gevallen kan de auto ook bij u thuis worden opgehaald, onze medewerkers kunnen u daar meer over vertellen. Vandaag Verkopen is RDW-erkend en biedt vrijwaring op locatie. U krijgt bij de verkoop een RDW-vrijwaringsbewijs, dat u van alle verantwoordelijkheid voor de auto ontslaat.

Vandaag Verkopen biedt directe betaling, u hoeft niet op uw geld te wachten. Direct na de verkoop maken wij het geld over, het staat vaak dezelfde dag al op uw bank- of girorekening.

Zo makkelijk is een auto verkopen aan Vandaag Verkopen. Wij doen verder niet aan moeilijke procedures en talloze formulieren die u moet invullen; de verkoop wordt snel en professioneel afgehandeld. Maar ondanks die service krijgt u bij Vandaag Verkopen toch een marktconforme prijs voor uw auto. Ook als uw auto beschadigd is kan hij nog geld opbrengen.

 

Bekijk vandaag nog wat uw auto waard is

Kijkt u eens rond op onze site en leest u ook de reacties van onze tevreden klanten. U kunt uw auto vrijblijvend aanmelden, dan ontvangt u van ons een eerlijk bod. Een goede prijs, een makkelijke verkoop en directe betaling, dat is het unieke van Vandaag Verkopen!

dacia 300x199 Auto verkopen garage

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21