085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto voor tijdelijke periode verkopen

Auto voor tijdelijke periode verkopen

Als u geld nodig hebt, kunt u uw auto verkopen, maar dan bent u uw auto kwijt. U kunt uw auto echter ook voor een tijdelijke periode verpanden bij Vandaag Verkopen. Op die manier beschikt u direct over financiƫle middelen, en als u binnen de afgesproken periode het geld plus de opslagkosten aan ons terugbetaalt, krijgt u uw auto weer van ons terug.

U betaalt alleen het geleende geld plus de opslagkosten terug, wij heffen geen rente over het geleende geld. Een auto verpanden bij Vandaag Verkopen kan altijd, ook als u een negatieve BKR-notering heeft en dus niet bij een bank terecht kunt. Het bedrag dat u bij het verpanden van uw auto krijgt is ongeveer 50% van de marktwaarde. Uw auto voor tijdelijke periode verkopen kan een intelligente oplossing bieden voor uw tijdelijke geldproblemen.

Werkwijze auto verpanden

Een auto verpanden bij Vandaag Verkopen werkt als volgt: als u uw gegevens achterlaat op onze site neemt een medewerker contact met u op. Er volgt dan een gesprek waarin de voorwaarden worden uitgelegd, de marktwaarde van uw auto wordt bepaald en een terugbetaaltermijn wordt afgesproken. Als u akkoord gaat met het aanbod tekent u een overeenkomst en wordt uw auto in een overdekte opslag gereden. U blijft tijdens het verpanden eigenaar van de auto en er wordt niet in uw auto gereden tijdens de periode dat uw auto bij ons in de opslag staat. Uw auto voor tijdelijke periode verkopen is gegarandeerd veilig.

Binnen de beleentermijn kunt u de auto terugkopen door het geleende geld plus de opslagkosten terug te betalen. Deze beleentermijn kan eenmalig verlengd worden. Lukt het u niet de auto terug te kopen binnen de termijn, dan wordt Vandaag Verkopen eigenaar van de auto. Als u wel binnen de termijn het geld terugbetaalt, rijdt u gewoon weer in uw eigen auto bij ons weg.

Wilt u uw auto voor tijdelijke periode verkopen? Direct geld tegen transparante en eerlijke voorwaarden, dat is Vandaag Verkopen!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21