085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Ik wil me auto verkopen

Wilt u uw auto verkopen? Dat kan op verschillende manieren. Er zijn allerlei sites waar u uw auto op kunt aanbieden. Het kan dan wel een tijdje duren voor u een geschikte koper hebt gevonden. Ook kan de afhandeling dan nogal moeizaam verlopen, met alle formulieren die door beide partijen moeten worden ingevuld. Ook moet u soms wat langer op uw geld wachten en bestaat er het risico dat u wordt opgelicht.

Wilt u een snellere afhandeling, minder gedoe en minder kans op oplichting? Dan kunt u uw auto verkopen aan een grote opkoper. Dat kan verrassend snel gaan en u krijgt dan ook vaak snel uw geld. Dat soort bedrijven bieden het grootste verkopersgemak met de kleinste kans dat er iets mis gaat. Het nadeel is dat die bedrijven vaak een lagere prijs bieden voor uw auto. Bij een particulier kan het wat langer duren, maar u krijgt dan uiteindelijk vaak een betere prijs, zolang u bereid bent even te  wachten tot er zich een geschikte koper aandoet.

Wilt u het verkoopgemak van een grote opkoper combineren met het gunstige prijsniveau van verkopen aan een particulier? Ga dan in zee met Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen, sinds 1989 actief op de markt, is er trots op dat zij haar klanten altijd een eerlijke, marktconforme prijs biedt voor hun auto’s, terwijl de afhandeling zo snel en gemakkelijk is als u mag verwachten van een grote professionele opkoper.

 

Vandaag Verkopen, uw auto snel en gemakkelijk verkocht tegen een gunstige prijs

Vandaag Verkopen biedt een snelle, professionele afhandeling van de verkoop. U meldt uw auto aan op onze website en wij doen u een marktconform bod dat overeenkomt met de werkelijke waarde van de auto. Als u akkoord gaat met dit bod, brengt u de auto naar een van onze vestigingen. Wij kunnen u weer terug brengen naar het dichtstbijzijnde NS-station, of zelfs naar huis als u dichtbij onze vestiging woont.

Vandaag Verkopen maakt het geld direct na de verkoop over op uw bank- of girorekening. U loopt dus niet het risico om pas na een hele tijd uw geld te krijgen, wat bij de verkoop aan een particulier wel zo kan zijn.

Naast directe betaling biedt Vandaag Verkopen als RDW-erkend bedrijf ook directe vrijwaring. U krijgt bij de verkoop een vrijwaringsbewijs. Dit geeft aan dat u niet langer eigenaar bent van de auto en ook niet meer verantwoordelijk of aansprakelijk kunt worden gesteld voor wat er met de auto gebeurt.

Directe betaling en vrijwaring, snelle en gemakkelijke afhandeling en toch een eerlijke prijs; die combinatie vindt u alleen bij Vandaag Verkopen.

Meld uw auto vandaag nog aan

Wilt u dus snel van uw auto verkopen tegen een gunstige prijs? Meld uw auto vandaag nog aan op de website van Vandaag Verkopen voor een gunstig bod, dan is de verkoop zo geregeld en kunt u weer verder met een som geld op zak.

 

contant geld1 300x198 Ik wil me auto verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21