085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Ik wil mijn auto kwijt

Snel, gemakkelijk en tegen een goede prijs van uw auto af bij Vandaag Verkopen

Wilt u zo snel mogelijk uw auto kwijt? Er zijn meerdere mogelijkheden om deze doelstelling te bereiken. U kunt hem aan een dealer verkopen, een garage of aan een particulier. Vaak verloopt de verkoop moeizaam of krijgt u geen goede prijs voor uw auto. Bijna nergens kan de verkoop van uw auto zo snel, gemakkelijk en toch tegen zo’n gunstige prijs als bij Vandaag Verkopen.

Vandaag Verkopen heeft al 25 jaar ervaring met het opkopen van auto’s en wij zijn trots op de snelheid, het gebruiksgemak en de goede service die wij bieden. Daarnaast bieden wij onze klanten altijd aantrekkelijke, marktconforme voor de aangeboden voertuigen. Hieronder zullen wij deze sterke punten nader toelichten. Veel van onze klanten zeggen; ‘Ik wil mijn auto kwijt.’ Wij zeggen; ‘Vandaag nog!’

De voordelen van Vandaag Verkopen

U kunt gemakkelijk uw persoonsgegevens en de gegevens van uw auto invullen op onze site. Het is eenvoudig beginnen door rechts bovenin uw kenteken in te vullen. Wij nemen hierna binnen zeer korte termijn contact met u op met een aantrekkelijk aanbod. Naderhand kunnen wij in bepaalde gevallen, als u op ons aanbod ingaat, uw auto bij u thuis ophalen zodat u hem niet hoeft te brengen. Wanneer u uw auto naar onze opslag loods toe brengt, kunt u door ons thuis worden gebracht.

Omdat wij een RDW-erkend bedrijf zijn ontvangt u bij de verkoop meteen het RDW-vrijwaringsbewijs. Hiermee verschuift het eigendom van uw auto naar Vandaag Verkopen en bent u van alle verantwoordelijkheid verlost. Afhankelijk van het tijdstip kan de verkoop vandaag nog geregeld worden.

Ik wil mijn auto kwijt

Vandaag Verkopen houdt niet van wachten en dat geldt ook voor de betaling. Zodra de deal rond is wordt het afgesproken bedrag op uw rekening gestort.

Vandaag Verkopen biedt snelheid, een goede prijs, uitstekende service en veel gemak. Kijkt u eens rond op onze website voor meer informatie.

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21