085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Ik wil mijn auto verkopen met schade

Uw auto is beschadigd, en u denkt “ik wil mijn auto verkopen met schade”. Dit kan een lastige klus zijn als u hier toch een redelijk bedrag voor wilt krijgen. Het is terecht als u zich afvraagt of uw beschadigde auto sowieso nog waarde heeft. Natuurlijk kunt u terecht bij een sloophandelaar, maar daar krijgt u vaak niet meer betaald dan de waarde van het oud ijzer, als u al betaald krijgt. Punt is dat uw beschadigde auto nog steeds doorlopende kosten kent. Ook al kunt u er niet meer mee rijden, de verzekering en wegenbelasting blijven gewoon doorlopen.

Waarom uw auto verkopen met schade?

Is het dan de oplossing om uw auto in te leveren bij een sloophandelaar of kunt u de auto toch beter laten repareren? Een beetje schade aan uw auto is vaak al erg prijzig om te repareren, een garage rekent naast de materiële kosten vaak een erg hoge manuurprijs. Een auto eerst laten repareren om deze daarna te verkopen is meestal geen goed idee, de kans is groter dat u uiteindelijk geld verliest in plaats dat u eraan verdient. Ook de auto laten repareren om er zelf gebruik van te maken kan onverstandig zijn. Wat kost een goede tweedehands auto? Logisch dan dat u wellicht denkt “ik wil mijn auto verkopen met schade”. Maar kan dit, is uw schadeauto nog wat waard?

Ontvang geld voor uw auto met schade, u kunt uw auto vandaag nog verkopen

Als u zegt: “ik wil mijn auto verkopen met schade”, dan heeft Vandaag Verkopen de oplossing. U kunt bij ons nog geld ontvangen voor een schadeauto. Een bedrag dat door Vandaag Verkopen verwezenlijkt kan worden door onze uitgebreide ervaring en connecties in de wereld van de autohandel. Wij weten wat de werkelijke waarde is van uw schadeauto is. De naam Vandaag Verkopen wordt door ons waar gemaakt doordat wij de verkoop van uw auto meestal binnen 24 uur afhandelen, inclusief de betaling.

Blijf niet zitten met uw schadeauto

Ik wil mijn auto verkopen met schade. Via Vandaag Verkopen is dit mogelijk en u kunt weg lopen met een leuk bedrag op zak. Als RDW-erkend bedrijf bent u verzekerd dat de overdracht veilig en zorgvuldig wordt afgewikkeld. Verkoop uw auto met schade aan ons en niet alleen heeft u er geen kosten meer over, u verdient er ook nog wat aan. Meld uw schadeauto aan op onze website en binnen afzienbare tijd doen wij u een bod. Wacht dus niet langer.

auto2 Ik wil mijn auto verkopen met schade

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21