085 401 62 21 Direct een bod

Schadeauto aanbieden

Heeft uw auto schade en wilt u daarom van uw auto af? Een schadeauto kwijtraken is nog niet zo gemakkelijk, tenminste niet als u er nog een goede prijs voor wilt krijgen. Uw schadeauto aanbieden aan een sloopbedrijf kan natuurlijk altijd, maar dan krijgt u slechts de waarde van uw auto in schroot. Dat is jammer, want misschien kan uw auto nog gerepareerd worden, en zelfs als dat geen zin meer heeft door de omvang van de schade, dan zitten er misschien nog steeds bruikbare onderdelen in uw schadeauto. U kunt, als de omvang van de schade niet te groot is, uw auto ook eerst laten repareren en daarna uw schadeauto aanbieden voor de verkoop. Het is echter de vraag of dit de moeite loont. Wat u eigenlijk zoekt is dat u uw schadeauto kunt aanbieden aan een partij die ziet welke waarde uw auto nog echt heeft, en die u er daarom een eerlijke prijs voor wil geven. Een dergelijke partij heeft u gevonden in Vandaag Verkopen.

U kunt uw schadeauto aan ons aanbieden en er een gunstig bedrag voor krijgen

Vandaag Verkopen is een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben verstand van auto’s en kennen de werkelijke waarde van elke auto, ook als deze schade heeft. Vandaag Verkopen ziet in dat ook een schadeauto nog waarde kan hebben, meer dan alleen de waarde van het metaal. U kunt uw schadeauto aan ons aanbieden en dan maken we een eerlijke prijs voor u, op basis van de onderdelen die nog wel goed zijn aan uw auto.
Op onze website kunt u uw schadeauto aanbieden door het formulier in te vullen. Op basis daarvan doen wij u een aantrekkelijk bod. Het is daarbij wel van belang dat u de aanwezige schade goed vermeldt, want daarop wordt het bod gebaseerd. Wanneer u de auto komt afleveren, bekijken wij de schade ter plekke. Een schadeauto aanbieden zonder de aanwezige schade volledig te vermelden, kan dus tot gevolg hebben dat het uiteindelijke bod lager uitvalt dan het oorspronkelijke bod.
Wanneer u, na het aanbieden van uw schadeauto, het bod accepteert kunt u uw auto langs brengen. Dan wordt alles ter plekke geregeld. U krijgt direct een RDW-vrijwaringsbewijs, zodat u niet langer verantwoordelijk kunt worden gesteld voor uw schadeauto. Ook de uitbetaling gebeurt direct na de verkoop, u hoeft dus niet op uw geld te wachten. Uw schadeauto aanbieden aan Vandaag Verkopen garandeert een eerlijke prijs en een gemakkelijke afhandeling van de verkoop.

Uw schadeauto aanbieden kan vandaag nog

Wilt u zo snel mogelijk van uw schadeauto af? Ga dan vandaag nog uw schadeauto aanbieden, dan kan de verkoop op zeer korte termijn plaatsvinden en krijgt u toch een gunstig bedrag voor uw auto. Uw schadeauto aanbieden bij Vandaag Verkopen betekent maximaal verkoopgemak en een prijs die de werkelijke waarde van uw auto weerspiegelt, ondanks de schade.

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21