085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Sloopauto aanbieden

Heeft u een auto voor de deur staan die rijp is voor de sloop? U kunt hem dan zelf naar de sloop brengen, maar als de auto niet meer rijvaardig is zult u een trailer of sleepauto moeten regelen. Sommige autosloopbedrijven willen uw auto wel bij u thuis voor de deur ophalen. In sommige gevallen krijgt u nog een klein geldbedrag voor uw auto. Behalve uw auto naar de sloop (laten) brengen is er nog iets anders dat u kunt doen.

Uw sloopauto aanbieden aan Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is reeds meer dan 25 jaar actief in de autohandel. Ook met het opkopen van sloopauto’s hebben wij veel ervaring. Wij kunnen uw sloopauto bij u voor de deur ophalen, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wij onderscheiden ons doordat wij bij de opkoop van sloopauto’s kijken naar wat nog wél bruikbaar is aan de auto. In veel gevallen kunt u nog een heel aardig bedrag krijgen voor uw sloopauto. Wilt u weten wat uw sloopauto waard is? Meld hem dan aan op onze site, dan doen wij u een aantrekkelijk bod, wanneer wij nog iets met de auto kunnen. De verkoop kan vervolgens, afhankelijk van het tijdstip, vaak nog dezelfde dag geregeld worden. Tevens biedt Vandaag Verkopen directe betaling; het geld wordt direct na de verkoop op uw bank- of girorekening overgemaakt, hier hoeft u dus niet op te wachten. Uw sloopauto aanbieden aan Vandaag Verkopen is tevens gemakkelijk; wij doen niet aan ingewikkelde procedures en papieren rompslomp, u bent snel en zo makkelijk mogelijk van uw sloopauto af met zo min mogelijk gedoe. Als RDW-erkend bedrijf geeft Vandaag Verkopen u bij de verkoop direct een RDW-vrijwaringsbewijs, dat aangeeft dat u niet langer eigenaar bent van de auto en er dus niet langer aansprakelijk of verantwoordelijk voor bent.

Sloopauto aanbieden, meld uw sloopauto vandaag nog aan

Wilt u snel af zijn van die kostenpost die alleen maar ruimte inneemt op de oprit of voor de deur, en wilt u er tevens een leuke zakcent aan overhouden? Meld uw auto dan vandaag nog aan op Vandaag Verkopen en ontdek wat hij nog waard is. Vergeet niet tijdens het aanmelden de gebreken van de auto te vermelden, om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Tot ziens bij Vandaag Verkopen, de opkoper die een snelle, gemakkelijke verkoop garandeert en u een eerlijke prijs geeft voor uw sloopauto! sloopauto2 Sloopauto aanbieden

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21