085 401 62 21 Direct een bod

Sloopauto inleveren

Sloopauto inleveren

U hebt een sloopauto voor de deur staan en wilt daar van af. Alleen hoe pakt u dat aan? U kunt uw sloopauto inleveren bij een sloopbedrijf, dan krijgt u meestal ook nog wel wat geld, namelijk de waarde van het gewicht van uw auto in schroot. Als uw sloopauto niet meer rijdt, dan komt een sloper deze graag ophalen, voor een “zacht prijsje” natuurlijk. Op deze manier ziet u niets terug wanneer u uw sloopauto gaat inleveren. Hoe kunt u dan wel uw sloopauto inleveren en er nog een leuk bedrag voor zien? Gelukkig kan Vandaag Verkopen u hierbij helpen.

Uw sloopauto inleveren bij Vandaag Verkopen

Wanneer u het kenteken van uw auto invoert op de website van Vandaag Verkopen, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen met een reëel bod op uw auto. Wanneer u dit bod accepteert, kunt u uw sloopauto direct inleveren voor direct geld. U krijgt bij het inleveren van uw sloopauto ook direct het vrijwaringsbewijs in handen. U bent dus in één keer van alle rompslomp af en uw sloopauto is dan ook direct verkocht.

U kunt dus uw sloopauto direct inleveren bij Vandaag Verkopen

Makkelijker en sneller komt u niet van uw sloopauto af, zeker niet wanneer u ook nog een leuke prijs wilt krijgen voor uw sloopauto. Maak vandaag nog een afspraak om uw sloopauto in te leveren bij Vandaag Verkopen, u krijgt een mooi bedrag en het vrijwaringsbewijs mee en u bent overal van af. Het inleveren van uw sloopauto is dan ook een koud kunstje.

Over Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de branche. Wij kopen voertuigen van alle soorten en maten. Zo kunt u auto’s aan ons verkopen, met of zonder schade, maar ook vrachtwagens en tractoren. Schade aan een auto vinden wij niet erg, natuurlijk zal de schade meegewogen worden in de prijs, maar u krijgt altijd een eerlijk een reëel bod voor uw auto. Dus wanneer u uw sloopauto wilt inleveren, krijgt u bij Vandaag Verkopen een eerlijke prijs voor uw auto. Vandaag Verkopen gelooft in snel en eerlijk handelen, geen poespas maar gewoon eerlijke prijzen voor auto’s in alle vormen en maten. Bij ons zult u dan ook geen kleine lettertjes vinden, wij staan voor wat wij zeggen. Kies er dus vandaag nog voor om uw sloopauto in te leveren en verkoop uw sloopauto aan Vandaag Verkopen!

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21