085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Vergoeding sloopauto

Het is al lastig genoeg om uw auto te verkopen en er een goede prijs voor te krijgen als deze in goede conditie verkeert. Maar wat te doen als het gaat om een sloopauto? Kan er dan nog een vergoeding tegenover staan? Om toch een vergoeding te krijgen voor uw sloopauto zou u denken dat er nog werkzame onderdelen in moeten zitten die nog iets waard zijn.

Wat is dan de oplossing, hoe krijgt u toch een goede vergoeding voor uw sloopauto?

Is het mogelijk om een meer dan redelijke vergoeding te krijgen voor uw sloopauto? Zo ja, dan hebt u een partner nodig die u een goede prijs kan geven voor uw auto, schade of niet, onder voor u goede voorwaarden.

Het krijgen van een goede vergoeding voor uw sloopauto

Het krijgen van een goede vergoeding voor uw sloopauto, of auto in het algemeen, als u deze wenst te verkopen kan erg lastig zijn. U hebt nu eenmaal veel te maken met concurrentie van zowel particulieren als autobedrijven. Dit betekent dat het erg lang kan duren voordat u uw auto verkocht hebt, laat staan voor een goede prijs. Dit geldt al voor auto’s zonder schade. Hoe dan is het mogelijk om toch een goede vergoeding te krijgen voor uw sloopauto?

Als u in rekening neemt dat het niet altijd de individuele onderdelen zijn die nog waarde hebben opent er zich een veel breder scala aan mogelijkheden voor de verkoop van uw sloopauto. Zo kan het zijn dat uw sloopauto in het buitenland een betere vergoeding kent dan in Nederland. Ook kan het zijn, de omvang van de schade in rekening nemend, dat uw sloopauto te repareren valt.

Deze voorbeelden van de mogelijkheid om een goede vergoeding te verkrijgen voor uw sloopauto zijn voor de meeste mensen niet praktisch. Gelukkig kan Vandaag Verkopen voor u bemiddelen. Of, met andere woorden, wij kunnen de sloopauto van u kopen en dankzij ons netwerk u een goede vergoeding voor uw sloopauto bieden.

Een goede vergoeding voor uw sloopauto ontdekt u bij Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is uw opkoper van uw auto. Bij ons kunt u terecht om uw auto te verkopen onder de meest gunstige voorwaarden. Zo is de verkoop binnen 24 uur geregeld en ontvangt u gelijk bij de verkoop een RDW-vrijwaringsbewijs.

Ook uw sloopauto kunt u voor een zeer aantrekkelijke vergoeding verkopen aan Vandaag Verkopen. Als RDW-erkend bedrijf regelen wij al het papierwerk voor u en zoals gezegd geven wij u altijd een goede, eerlijke en marktconforme prijs voor uw voertuig. De betaling geschiedt natuurlijk op de dag van verkoop.

Een goede vergoeding voor uw sloopauto? Die ontdekt u bij Vandaag Verkopen! Vul gelijk het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21