085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Verkoop van auto’s

De verkoop van uw auto kan nog heel wat om het lijf hebben. Tegenwoordig zijn er allerlei sites waar u uw auto op kunt aanbieden. Maar dan kan het nog wel even duren voor u een koper hebt gevonden die u een goede prijs wil betalen. Ook kan de afhandeling van de verkoop moeizaam verlopen en loopt u het risico om langere tijd op uw geld te moeten wachten. Allemaal niet handig als u uw auto snel wilt verkopen.

Er zijn ook grotere partijen die auto’s opkopen. Bij zo’n partij kan de verkoop sneller en professioneler verlopen en krijgt u tevens sneller uw geld. Maar de prijs die zulke partijen voor uw auto bieden ligt vaak lager.

Vandaag Verkopen, al meer dan 25 jaar actief in de autohandel, is een opkoper die wél eerlijke, marktconforme prijzen biedt bij de verkoop van auto’s. Bij ons krijgt u de prijs die uw auto echt waard is en verloopt de verkoop snel, gemakkelijk en professioneel. Tevens bieden wij directe betaling, het geld wordt meteen na de verkoop op uw rekening gestort.

 

Een goede prijs en een gemakkelijk verkoopproces

Op de site van Vandaag Verkopen kunt u uw auto aanmelden. Vergeet eventuele mankementen niet te vermelden, zodat u niet later voor teleurstellingen komt te staan wat betreft de prijs die u voor uw auto krijgt. Na de aanmelding nemen wij snel contact met u op met een eerlijk, marktconform bod. Een schadeauto verkopen behoort dus ook tot de mogelijkheden.

U kunt uw auto naar een van onze vestigingen brengen. Vandaag Verkopen is een RDW-erkende opkoper die u bij de verkoop een RDW-vrijwaringsbewijs geeft. Dit document geeft aan dat het eigendom van de auto is overgedragen op Vandaag Verkopen en dat u ontslagen bent van elke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de auto. Na de verkoop kunt u naar het dichtstbijzijnde NS-station worden gebracht, of, als u dicht bij onze vestiging in de buurt woont, naar uw eigen huis.

Vandaag Verkopen betaalt het geld altijd direct uit, vaak staat het dezelfde dag al uw op rekening. Verder doen wij niet aan stapels formulieren en moeilijke procedures, het verkoopproces hebben wij zo eenvoudig en gestroomlijnd mogelijk gemaakt. Dat, tezamen met de gunstige prijs die wij u bieden, maakt Vandaag Verkopen tot de ideale partner voor de verkoop van auto’s.

 

Ontdek vandaag nog wat uw auto waard is

Meld vandaag nog vrijblijvend uw auto aan, dan vertellen wij u wat u ervoor kunt krijgen en kan de verkoop binnen no time geregeld zijn, zonder ingewikkeld gedoe. Tot ziens bij Vandaag Verkopen, al sinds 1989 de expert voor de verkoop van auto’s! Wij bieden u vele mogelijkheden zelfs een sloopauto verkopen is mogelijk.

dacia 300x199 Verkoop van auto’s

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21