085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Wat krijg je voor een sloopauto?

Als je auto niet langer geschikt is om in te rijden en de kosten om hem weer rijvaardig te maken te hoog zijn, dan is deze rijp voor de sloop. Betekent dit dan ook dat je sloopauto niks meer waard is? Niet noodzakelijkerwijze; een auto wordt opgebouwd uit verschillende materialen die lang na het overlijden van de auto nog steeds waarde hebben. We hebben het dan niet alleen over oud ijzer.

De laatste jaren is er een groeiende markt gekomen in het recyclen van oud materiaal. Alle kostbare grondstoffen die zich bevinden in een auto hebben daarom waarde. Daar komt nog eens bij dat ook in een sloopauto er vaak nog zeer bruikbare onderdelen zijn. Onderdelen die, als ze geen waarde in Europa kennen, dan wel geëxporteerd worden naar Afrika en Azië.

Een goede vraag is dan, wat krijg je voor een sloopauto? De gemiddelde prijs van een sloopauto sloopauto is moeilijk te bepalen. Dat is afhankelijk van meerdere factoren.

De werkelijke waarde wat je voor je sloopauto krijgt

De waarde van je sloopauto is afhankelijk van veel factoren, zoals de leeftijd van de auto, hoeveel bruikbare onderdelen er nog in zitten en natuurlijk de hoeveelheid oud ijzer. Ongeacht de objectieve waarde van de sloopauto ben je nog afhankelijker van wat je geboden wordt voor je sloopauto. De gemiddelde schroothandelaar wil natuurlijk zelf zoveel mogelijk verdienen aan je sloopauto. Dan komen er nog de kosten bij van het verslepen van je auto, die als je pech hebt groter zijn dan de te behalen prijs voor je sloopauto.

Een betere manier om erachter te komen wat je kunt krijgen voor je sloopauto

Bij Vandaag Verkopen hoef je in ieder geval geen zorgen te maken over de sleepkosten. Wij halen de auto kosteloos voor je op. Wat je krijgt voor een sloopauto is zoals gezegd afhankelijk van veel verschillende factoren. Echter kunnen wij met onze ruime ervaring van meer dan 25 jaar je altijd een passend bod doen. Wij verzekeren je een mooie marktconforme prijs voor je sloopauto.

Service en gemak

Onze naam Vandaag Verkopen is niet zomaar. Eenvoudig meld je je auto aan via het formulier en spoedig nemen wij contact meet je op met een sterk bod voor je auto. De afhandeling inclusief betaling geschied op dezelfde dag. Wij zijn RDW-erkend, dit betekent voor jou dat je gelijk gevrijwaard wordt van alle verantwoordelijkheid over het verkochte voertuig. Geen gedoe dus.

Wat krijg je voor een sloopauto? Meld je auto aan bij Vandaag Verkopen en laat je prettig verrassen.

Sloopauo 1 Wat krijg je voor een sloopauto?

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21