085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Verkoop mijn auto

Denkt u: ik wil mijn auto verkopen? Er zijn genoeg mogelijkheden om dat te doen, maar wij zullen uitleggen waarom Vandaag Verkopen de ideale partner is om de verkoop van uw auto te bewerkstelligen.

Verkoop uw auto aan een betrouwbare partij

Als u uw auto verkoopt aan een particulier kan dat goed gaan, maar het kan net zo goed dat u lang moet wachten tot u eindelijk iemand vindt die een fatsoenlijk bedrag voor uw auto wilt betalen en dat u vervolgens lang op uw geld moet wachten. Opkopers van tweedehands auto’s zijn niet altijd even betrouwbaar, het risico bestaat dat u wordt opgelicht of dat de koper op het laatste moment afhaakt, of toch slechts een lager bedrag wil betalen dan was afgesproken. Het is verstandig om zaken te doen met een betrouwbare partner. Vandaag Verkopen is al sinds 1989 een betrouwbare partij in het opkopen van auto’s. Bij ons geen louche zaakjes, ingewikkelde procedures of een bodemprijs voor uw auto, wij bieden een snelle, gemakkelijke afhandeling en geven u een eerlijke, marktconforme prijs. Hieronder lichten wij deze voordelen verder toe.

De voordelen van Vandaag Verkopen

Wanneer u contact met ons opneemt, doen wij u een aantrekkelijk bod voor uw auto. Wij bieden altijd redelijke, marktconforme prijzen. Wanneer u akkoord gaat met het bod, kunt u uw auto naar een van onze vestigingen brengen. Vandaag Verkopen heeft vestigingen in Oud-Beijerland (nabij Rotterdam), Oudewater (nabij Utrecht) en Helmond. U krijgt bij onze vestiging ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs. Dit document bewijst dat Vandaag Verkopen nu eigenaar is van uw auto en dat u niet meer verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld kunt worden voor wat er met de auto gebeurt. Een medewerker van Vandaag Verkopen kan u desgewenst naar huis brengen.

Bij Vandaag Verkopen kan, afhankelijk van het tijdstip, de verkoop vandaag nog geregeld worden. De betaling vindt ook direct plaats; we maken het geld bij de verkoop direct over op uw bank- of girorekening. U hoeft dus niet op uw geld te wachten, zoals regelmatig voorkomt bij particulieren of garages die tweedehands auto’s opkopen.

Neem contact op, dan doen wij u vandaag nog een aantrekkelijk aanbod?

Als u denkt: ik wil mijn auto verkopen, ga dan naar Vandaag Verkopen voor een eerlijke prijs, snelle en gemakkelijke afhandeling, directe betaling en verder geen gedoe. U kunt uw kentekennummer invullen op onze site, dan nemen wij op korte termijn contact met u op met een gunstig bod. U kunt ook bellen met 085 401 62 61, dan vertellen we u direct wat wij u bieden voor uw auto. De verkoop kan dan heel snel afgehandeld worden en u krijgt direct uw geld. Dat is de service en de betrouwbaarheid van Vandaag Verkopen!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21