085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Kapotte auto verkopen

Stilstaand voertuig?

Heeft u een kapotte en/of stilstaande auto bij huis staan waar niks mee gedaan wordt? Dan is het voor u waarschijnlijk plezierig om van deze auto af te kunnen. Zo neemt hij geen ruimte meer in beslag en heeft u een paar extra centen op de rekening. Is uw auto onlangs bij een ongeluk betrokken en total-loss gereden? Geen probleem. Vandaag Verkopen houdt niet van moeilijkheden of gedoe, wij kopen alle auto’s in alle soorten en staten.

Verkoop uw kapotte auto

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om uw auto of sloopvoertuig te verkopen. Tegenwoordig zullen veel mensen hun oude kapotte voertuigen op Marktplaats.nl of andere soortgelijke websites plaatsen. Deze websites bieden echter geen garantie voor het verkopen van uw aanbod. Vandaag Verkopen brengt geen kosten in rekening en koopt direct uw auto over voor een eerlijke marktconforme prijs. Wij kunnen ook, in verband met onze 25 jaar ervaring in de sector, meteen een RDW-vrijwaring voor uw voertuig regelen.

Wacht niet langer

U kunt gemakkelijk en snel aan de hand van het formulier aan uw rechterhand alles in gang zetten. Zodra wij uw gegevens ontvangen gaan wij direct over tot actie en zullen u zo snel mogelijk benaderen met een eerlijk bod. Als we het eens zijn over de prijs dan komt een van onze medewerkers de auto of het wrak zelfs bij u voor de deur ophalen. Geen moeite, snel geld!

 

kapotte auto verkopen Kapotte auto verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21