8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Sloopauto Verkopen

  Rijp voor de sloop? Of kunt u uw sloopauto nog verkopen

  Is uw auto onlangs bij een ongeluk(je) betrokken geweest, of is deze gewoonweg niet meer rijwaardig? Dan is Vandaag Verkopen de oplossing waar u naar zoekt. Staat uw sloopauto in de weg bij uw huis? Wij sturen zo een van onze medewerkers langs om uw sloopauto te op te halen. In vele gevallen zijn wij zelfs bereid, u een mooie vergoeding voor uw sloopauto te geven. U kunt bij ons ook uw schadeauto verkopen.

  Want uw sloopauto kan best nog wel geld waard zijn. Of het nu is dat ze simpelweg versleten is of omdat er sprake is van een ongelukje, vaak genoeg zijn er nog mogelijkheden om uw sloopauto te verkopen. Tenminste, bij Vandaag Verkopen.

  Aan de hand van de staat van uw auto gaan wij kijken naar een mooie prijs. Vandaag Verkopen biedt altijd een eerlijke marktconforme prijs voor uw sloopauto. Dit doen we al ruim 25 jaar lang! Zo kunt u vandaag nog van dat vervelende stilstaande voertuig afkomen, want we heten niet voor niets Vandaag Verkopen.

  Eenvoudig vandaag uw sloopauto kwijt

  U kunt eenvoudiger wijs het formulier aan uw rechterhand invullen om uw sloopauto aan ons te verkopen. Wij zijn een RDW erkend bedrijf en kunnen u ter plekke voorzien van een RDW vrijwaring voor uw voertuig. Zo is alles in een klap snel voor u geregeld.

  Waarom zelf dan moeilijk doen en uw schadeauto omslachtig naar de sloop brengen als u uw sloopauto ook kunt verkopen aan Vandaag verkopen.

  Auto verzopen? Verkopen!

  Vandaag Verkopen koopt allerlei sloop- en schadeauto’s. Zo bent u snel en gemakkelijk een zakcentje rijker en komen wij uw voertuig van de stoep verwijderen. Er is geen simpelere oplossing!

  Met ruim 25 jaar ervaring zien wij waarde waar een ander slechts een schadeauto ziet. Het verkopen van uw sloopauto bij Vandaag Verkopen heeft voor u alleen voordelen.