8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Schadeauto verkopen

  Uw schadeauto verkopen, het kan!

  Heeft een schadeauto nog waarde. Vaker wel dan niet, althans bij Vandaag verkopen. U kunt uw schadeauto verkopen bij Vandaag Verkopen. Ook kunt u uw sloopauto verkopen via internet.

  rdw Schadeauto verkopen

  Zo kan het mogelijk zijn dat u zelfs nog geld voor uw sloopauto krijgt. Dit heeft uiteraard te maken met de staat waarin het voertuig verkeert, maar u kunt ook uw auto zonder keuring verkopen aan ons. Vandaag Verkopen is al ruim 25 jaar een van de grootste opkopers van zakelijk- en privé voertuigen.

  Waarom dan moeilijk doen als u uw schadeauto ook kunt verkopen aan ons?

  Uw schadeauto aanbieden voor een gunstig bedrag

  Vandaag Verkopen is een RDW-erkend auto-opkoopbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben verstand van auto’s en kennen de werkelijke waarde van elke auto, ook als deze schade heeft. Vandaag Verkopen ziet in dat ook een schadeauto nog waarde kan hebben, meer dan alleen de waarde van het metaal. U kunt uw schadeauto aan ons aanbieden en dan maken we een eerlijke prijs voor u, op basis van de onderdelen die nog wel goed zijn aan uw auto.

  Op onze website kunt u uw schadeauto aanbieden door het formulier in te vullen. Op basis daarvan doen wij u een aantrekkelijk bod. Het is daarbij wel van belang dat u de aanwezige schade goed vermeldt, want daarop wordt het bod gebaseerd. Wanneer u de auto komt afleveren, bekijken wij de schade ter plekke. Een schadeauto aanbieden zonder de aanwezige schade volledig te vermelden, kan dus tot gevolg hebben dat het uiteindelijke bod lager uitvalt dan het oorspronkelijke bod.

  Wanneer u, na het aanbieden van uw schadeauto, het bod accepteert kunt u uw auto langs brengen. Dan wordt alles ter plekke geregeld. U krijgt direct een RDW-vrijwaringsbewijs, zodat u niet langer verantwoordelijk kunt worden gesteld voor uw schadeauto. Ook de uitbetaling gebeurt direct na de verkoop, u hoeft dus niet op uw geld te wachten. Uw schadeauto aanbieden aan Vandaag Verkopen garandeert een eerlijke prijs en een gemakkelijke afhandeling van de verkoop.

  Gemakkelijk en snel uw probleem oplossen

  Vandaag Verkopen biedt u altijd een eerlijke marktconforme prijs. Na het invullen van het formulier wordt alles razendsnel in werking gezet. Zo kunt u vandaag nog  uw schadeauto verkopen. Het is in een oogwenk geregeld!

  Wij zijn een RDW-erkend bedrijf. Dat betekent dat bij het verkopen van uw schadeauto u gelijk een RDW-vrijwaring krijgt. Onze naam, Vandaag Verkopen, is niet zomaar. Bij ons wordt alles dezelfde dag nog geregeld, ook de mogelijke betaling.

  Uw schadeauto verkopen bij Vandaag Verkopen heeft voor u alleen voordelen.

  Vandaag nog van uw schadeauto af!

  Vult u even aan uw rechterhand het formulier in en binnen no-time nemen wij contact met u op over de prijs en het ophalen van uw schadeauto. Zo bent u snel een zakcent rijker en hebben wij er weer een voertuig bij.

  Uw schadeauto verkopen bij Vandaag Verkopen kan dus een leuke aanvulling zijn voor uw spaarpot.

  Ik wil mijn auto verkopen