085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Oldtimer Verkopen

Is uw oldtimer geen oldtimer meer?

Politiek Den Haag heeft een aantal voorgenomen veranderingen van de motorrijtuigenbelasting (MRB) doorgevoerd die nogal nadelig uitpakken voor een groot aantal oldtimerbezitters. De leeftijdsgrens vrijstelling MRB gaat namelijk wederom met een forse stap omhoog van 30 naar 40 jaar (vanaf bouwjaar 1974). Er moet dus weer flink betaald gaan worden voor auto’s die per 1 januari 2014 nog geen 40 jaar oud zijn. Lees hier ons artikel over Wouter van Embden en zijn poging dit te stoppen.

Tover uw oldtimer om in een mooi bedrag

Vandaag Verkopen is al meer dan 20 jaar een van de grootste inkoop- en verkoop partijen in Nederland, als het op auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen aankomt. Wij bieden u altijd een eerlijke marktconforme prijs voor uw auto. Ons bedrijf is RDW erkend en zo kunnen wij u ter plekke voorzien van een RDW vrijwaring.

Maak uw oldtimer verleden tijd!

Via het formulier aan uw rechterhand kunt u uw oldtimer te koop aanbieden bij Vandaag Verkopen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen over ons bod en dan kunnen we zelfs gratis de auto bij u thuis komen ophalen. Dus wilt u vandaag nog van uw oldtimer af dan zijn wij dé oplossing!

Geen oldtimer door de nieuwe MRB? Weg ermee!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21