8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Oldtimerbezitters gaan voor de laatste kans!

  17-12-2013

  In een wanhopige laatste poging gingen gisteren honderden oldtimerbezitters met hun geliefde voertuigen richting Den Haag. Dit deden ze om de politieke partijen ervan te overtuigen dat de voorgenomen veranderingen van de motorrijtuigenbelasting voor oldtimers niet doorgevoerd mogen worden.

  Gisteren zijn er vermoedelijk een honderdtal oldtimers op weg gegaan naar Den Haag om hier te protesteren. Om dit protest kracht bij te zetten, heeft Wouter van Embden van VrijstellingOldtimer.nl gisternmiddag om kwart voor 6 samen met sBrigitte Schrijvers, een particuliere actievoerster, ruim 16.000 handtekeningen aangeboden aan de Eerste Kamer.

  Wouter van Embden heeft via zijn website veel oldtimer liefhebbers achter zich geschaard. Hij zegt; “We hopen dat de mrb-maatregel voor oldtimers zal worden afgekeurd, dat deel uit het Belastingplan zal dan moeten worden herzien. Het is de taak van de Eerste Kamer om deze evident onjuiste wetgeving inhoudelijk te beoordelen, mijn verwachting is echter dat zij na het sluiten van het herfstakkoord zullen kiezen voor een compromis”

  Gisteravond is gebleken dat alle inspanningen van meneer van Embden en zijn vele collega-oldtimerliefhebbers weinig nut hebben gehad. Ze zijn weggestuurd voor de Eerste Kamer nadat ze de handtekeningen hadden overhandigd. De nieuwe regelingen die in het mrb komen te staan gaan vanaf 1 januari 2014 onophoudelijk in.

  Mocht dit er nou voor zorgen dat u persoonlijk in problemen komt te zitten met deze nieuwe maatregelen dan kunt u er voor kiezen om uw oldtimer te verkopen aan Vandaag Verkopen. Wij bieden altijd een eerlijke marktconforme prijs en zo zit u niet met een hoop problemen maar met een hoop geld!

  Bron: Autoweek

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?