8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Inkoop 2e hands auto

  Snel van uw 2e handsje af

  Stel u bent op zoek naar een nieuwe auto maar bezit nog niet het geld om deze aan te schaffen. Voor velen is het een gebruikelijke handeling om deze bijvoorbeeld op een veiling website als marktplaats te zetten. Wij kunnen u een snellere, betere en goedkopere manier laten ontdekken. Marktplaats is voor veel kleine dingen gratis maar u betaalt geld om een advertentie te plaatsen voor uw auto. Ook is het nog maar de vraag of deze via marktplaats wel wordt verkocht. Hoe lang het dan duurt moet ook nog blijken. Vandaag Verkopen probeert het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, wij houden niet van gedoe. U wilt vandaag nog van uw auto af en dat voor een eerlijke prijs!

  Vandaag Verkopen handelt zo

  Hedendaags veranderen er dagelijks dingen op het gebied van web, smartphones en desktops. Alles moet sneller, beter en goedkoper. Vandaar dat de werkwijze van Vandaag Verkopen zo goed past bij de mentaliteit van vandaag. Nadat u aangeeft uw auto te willen verkopen en de benodigde gegevens naar ons hebt verstuurd komen wij zo snel mogelijk met een marktconform bod. Wij bieden altijd eerlijke prijzen en komen voor uw gemak de auto bij u thuis ophalen. Daarbij kunnen wij ook direct een RDW vrijwaring van uw 2e hands auto aanleveren.

  Beslis vandaag nog!

  Hoe langer u wacht met het verkopen van uw 2e hands auto des te meer geld hij u kost. Vandaag Verkopen is al meer dan 25 jaar een competitief bedrijf binnen de auto verkoop branche. Wij kopen alle voertuigen, van 2e hands vrachtwagens tot 2e hands trekkers. Zelf hoeft u bijna niets te verrichten, enkel het invullen van het formulier aan uw rechterhand. Zodra u dit ingevuld verstuurt zullen wij meteen aan het werk gaan om uw auto zo snel mogelijk over te kopen en u direct het afgesproken bedrag overboeken.

  Uw 2e hands auto blijft geld kosten zolang hij op uw naam staat en verzekert is, wacht daarom niet langer. Vandaag Verkopen draait al 25 jaar mee. Om die reden is het veilig te zeggen dat Vandaag Verkopen een goede partner zal zijn bij het verkopen van uw auto. U hoeft zelf niets te doen, behalve het aanleveren van een aantal gegevens in het formulier aan de rechterkant. Wij nemen contact met u op en in 99% van de gevallen komen wij de auto gelijk bij u ophalen!

  Inkoop 2e hands auto

  Hoe werkt het?

  Waarom uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen?

  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Direct geld
  • Geen gedoe, vandaag nog geregeld
  • Ter plekke RDW vrijwaring
  • Al 25 jaar ervaring

  Ervaringen van klanten