8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Wat is mijn sloopauto waard?

  13-01-2015

  U kent het wel; u heeft een sloopauto in uw bezit en stelt uzelf de vraag: “wat is mijn sloopauto nou eigenlijk waard?” Een snel en simpel antwoord is er eigenlijk niet, maar in dit blogbericht kan daar wat duidelijkheid over geschapen worden. U kunt in veel gevallen nog geld krijgen voor uw sloopauto en wellicht meer dan u denkt. Dat kan als u in zee gaat met Vandaag Verkopen, het bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de autohandel. Wij weten wat uw sloopauto nog écht waard is en in veel gevallen kunt u er nog een leuk bedrag voor krijgen.

  Het is lastig in te schatten wat de waarde van een sloopauto is. Sommigen beweren zelfs dat er bijbetaald moet worden wanneer een autosloopbedrijf deze op komt halen. Dit is niet het geval. Uw sloopauto heeft wel degelijk een waarde, en het hoeft niet per se geld te kosten als u hier van af wilt.

  Hoe kom ik er achter wat mijn sloopauto waard is?

  Wij van Vandaag Verkopen laten u graag weten hoe dit in zijn werk gaat. Allereerst is het zo dat men denkt dat er voorrijkosten verbonden zijn aan het ophalen van uw sloopauto. Veel autosloperijen komen uw auto gewoon halen bij u thuis, in plaats van dat u deze naar hen brengt. Hierdoor kunt u kiezen welke autosloperij u geschikt vindt om uw auto op te halen. Zo is het belangrijk om te weten of het bedrijf aangesloten is bij de RDW, en of u een goede prijs krijgt voor uw sloopauto. Als u een geschikte sloperij gevonden heeft kunt u antwoord krijgen op uw vraag: “Wat is mijn sloopauto nou eigenlijk waard?” Een concreet antwoord is er natuurlijk niet, omdat elke sloopauto zijn eigen waarde heeft. Wel kunnen wij u vertellen dat de waarde gebaseerd wordt op de dagwaarde en in welke staat uw auto verkeert. Vandaag Verkopen doet u altijd een goed bod voor uw sloopauto!

  Wat is mijn sloopauto waard bij Vandaag Verkopen?

  Wij van Vandaag Verkopen helpen u snel van uw sloopauto af. Wij bieden altijd een marktconforme prijs voor uw voertuig en u ontvangt altijd direct geld. Doordat wij u snel willen helpen met uw sloopauto garanderen wij geen gedoe. Alles wordt vandaag nog geregeld, wij halen uw sloopauto bij u thuis op en u krijgt ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs en directe betaling. Daarom: “Wat is mijn sloopauto waard?” Vandaag Verkopen geeft u een mooie prijs met een snelle afhandeling. Meld daarom uw sloopauto vandaag nog aan op de site van Vandaag Verkopen!

  tweedehands Wat is mijn sloopauto waard?

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?