8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto Verpanden

  Uw auto belenen of verpanden

  Geldnood. Een vervelende kwestie waarmee steeds meer mensen geconfronteerd worden. Door ontslag, een belastingschuld of de financiële consequenties van een scheiding. Misschien heeft u een negatieve BKR-notering en is lenen bij een bank voor u geen optie. Vandaag Verkopen biedt u op korte termijn verlichting.

  Lees ook: auto verpanden en blijven rijden

  Uw auto als onderpand

  Hebt u een auto? Dan kunt u deze belenen of verpanden. Dit betekent dat u voor een afgesproken periode uw auto verpandt in ruil voor een geldbedrag. Vandaag Verkopen biedt u ongeveer 50 % van de marktwaarde van uw auto. Binnen de afgesproken periode kunt u uw auto terugkopen. U betaalt daarvoor geen rente, maar het geld dat u geleend hebt, plus de opslagkosten.

  Voordelen:
  – Een auto verpanden kan altijd, ook met een negatieve BKR-notering;
  – U hebt direct geld;
  – U kunt uw auto weer terugkopen.

  Hoe werkt belenen of verpanden

  Tijdens een gesprek spreken we af wat de voorwaarden zijn voor het verpanden van uw auto. We bepalen de marktwaarde van uw auto en spreken een termijn af. We ondertekenen samen een overeenkomst en daarna krijgt u direct het geld uitgekeerd via een bankoverboeking. U draagt uw auto over aan een van onze medewerkers die de auto parkeert in de overdekte opslag. Gedurende de periode waarin u uw auto beleent, wordt er niet in uw auto gereden.

  Nieuwe regels voor belening stellen maximum aan rente

  Terugkoopregeling

  Bij belenen geldt: U kunt uw auto terugkopen. De termijn is maximaal twee maanden. U betaalt aan het eind van de beleentermijn de leensom plus de kosten en u rijdt weer weg in uw eigen auto. Lukt het u niet uw auto terug te kopen na deze termijn, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Loopt de beleentermijn af en u bent niet in staat de auto terug te kopen, dan wordt Vandaag Verkopen eigenaar van de auto.

  Verpand uw auto vandaag!

  Verzend uw gegevens via het formulier aan de rechterkant naar onze inkopers. U ontvangt zo snel mogelijk een scherp aanbod, zodat u vandaag nog uw auto kunt verpanden aan Vandaag Verkopen.

  Geen gedoe, vandaag nog geregeld!