8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verpanden en toch blijven rijden

  29-01-2015

  Helaas worden steeds meer mensen geconfronteerd met geldproblemen. Er vallen nog steeds veel ontslagen en mensen hebben steeds vaker schulden die maar moeizaam betaald kunnen worden. Het kan ook zijn dat u in een scheiding terecht komt, en daar zit natuurlijk ook een financiële afhandeling aan vast. Het lenen van geld is niet altijd mogelijk, banken werken steeds minder met de klanten mee, helemaal wanneer iemand een negatieve BKR-notering heeft. Het vervelende is dat u zo een negatieve BKR-notering heeft, zeker wanneer u in geldnood zit. Betaal een telefoonrekening niet en de maatschappij zal u al snel aanmelden bij het BKR. Gelukkig kan Vandaag Verkopen u ondersteunen in de problematiek. U kunt namelijk uw auto aan ons verpanden, al zal u er dan niet in mogen blijven rijden. Maar dankzij het samenwerkingsverband tussen Vandaag Verkopen en GlobalCar kunnen wij u wel ondersteunen bij het huren van een vervangende auto. Zo kunt u dus wel uw auto verpanden en blijven rijden in een vervangende auto.

  Kunt u blijven rijden na het verpanden van uw auto?

  Helaas kunt u niet blijven rijden in uw eigen auto na het verpanden van uw auto. Wanneer u uw auto verpandt aan Vandaag Verkopen blijft u wel eigenaar van de auto. Wij vinden het echter wij belangrijk dat de auto dezelfde waarde behoudt. Dus zullen wij de auto veilig opslaan in onze eigen opslag. Deze opslag is klimaatgeregeld en er is eigenlijk geen betere plek om een auto op te slaan. Wanneer u het bedrag dat u bij het verpanden krijgt plus de opslagkosten terugbetaalt, krijgt u de auto dus terug in dezelfde staat als waarin u deze heeft afgeleverd. Hoe kunt u dan wel blijven rijden na het verpanden van uw auto? Vandaag Verkopen werkt nauw samen met GlobalCar en bij deze partij kunt u voordelig een auto huren.

  Hoe gaat het verpanden te werk?

  Wanneer u contact opneemt Vandaag Verkopen om uw auto te verpanden komt er een gesprek tussen u en een werknemer van Vandaag Verkopen. In dit gesprek zullen wij de voorwaarden voor het verpanden van uw auto doornemen, en dan doen wij een bod, meestal ongeveer 50% van de dagwaarde van de auto. Tevens zullen wij een looptijd afspreken. U betaalt vervolgens geen rente over het bedrag wat u leent, alleen een vergoeding voor het opslaan van uw auto. Wij slaan uw auto op in een veilige en overdekte opslag, zodat wanneer u het geleende bedrag en de opslagkosten terugbetaalt, u deze in dezelfde staat terugkrijgt als wanneer u hem ingeleverd had. U kunt altijd uw auto terugkopen binnen de afgesproken termijn. U betaalt dan het geleende bedrag plus opslagkosten. U kunt de termijn één keer verlengen. Mocht u na deze verlenging het verschuldigde bedrag niet kunnen betalen, dan wordt Vandaag Verkopen eigenaar van uw auto.

  Wanneer u uw auto wilt verpanden, kom dan naar Vandaag Verkopen

  Door de nauwe samenwerking die Vandaag Verkopen onderhoudt met GlobalCar kunt u bij ons uw auto verpanden en blijven rijden in een auto die u huurt van GlobalCar. Zo heeft u én direct geld voor uw auto én blijft u toch mobiel. Vandaag Verkopen biedt u een eerlijke en scherpe prijs voor uw auto en GlobalCar biedt betaalbare huurauto’s aan. Bedenk u dus niet en neem vandaag nog contact op met Vandaag Verkopen. Dan kunt u uw auto verpanden en toch blijven rijden!

  autoverpanden 300x157 Auto verpanden en toch blijven rijden

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?