8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  1 April grappen van auto giganten

  01-04-2014

  Morgen is het alweer 1 april 2014 en met dit in ons hoofd gaan we vandaag schrijven over de beste grappen die auto producenten ooit op 1 april de wereld in hebben gebracht. U zou denken dat deze gigantische, internationale en veel te serieuze auto bedrijven geen tijd hebben voor zulke triviale onzin als een goede 1 april grap. U heeft hier grotendeels gelijk, doch er eens in de zoveel jaren door een bepaald persoon op de PR vloer wat humor in deze bedrijven wordt gestoken.

  Deze 1 april grappen komen elk jaar tevoren in vele verschillende vormen, soorten en maten. De meeste bedrijven proberen zo netjes of onverwachts te blijven dat er nauwelijks een grap wordt gemaakt. Gelukkig heeft praktisch elke regel een uitzondering, wat betekent dat er zeker een paar pareltjes bestaan. Wij hebben bij Vandaag Verkopen een opsomming gemaakt van wat wij ervaren als de grappigste 1 april berichten die auto producenten

  Seat

  In 2008 had Seat een van de beste grappen die dat jaar naar voren werd gebracht. In een pers conferentie lieten ze weten dat er een soort elektrisch reflecterende paneel laag is ontwikkeld die beschikbaar zou worden op een aantal Seat modellen. Met deze laag zou het bijna onmogelijk worden om de auto op straat voorbij te zien rijden. Hoe men vervolgens de auto terug zou vinden na geparkeerd te hebben kon Seat ze niet vertellen.

  seat hi tech electro reflective exterior panel finish 01 1024x718 1 April grappen van auto giganten

  Hyundai

  Het jaar 2009 bracht ons een goede grap van Hyundai. Nadat de paus een statement naar voren had gebracht over “groener” willen rijden heeft Hyundai het volgende gedaan. Op een kleine persconferentie liet Hyundai weten een Paus-mobiel versie te gaan maken van hun i10 model. Er werd al snel duidelijk dat dit een 1 april grap was doordat Hyundai de volgende informatie meegaf over het nieuwe model; “Al het leer in de auto is vervangen door speciaal handgewoven tapijten van monniken uit het Indiase stadje Utta Bullacs”.

  hyundai i10 pope mobile 100198157 m 1 April grappen van auto giganten

  BMW

  Een van de beste 1 april grappen tot op de dag van vandaag was de M3 pick-up versie van BMW. Een van de redenen dat dit tot een van de betere grappen gekroond mocht worden is het feit dat deze auto vervolgens echt geproduceerd is. BMW bracht grappend specificaties naar voren over een M3 pick-up met 414 pk en een brute v8. Vanwege de gewichtsbesparing in de achterbak is deze M3 Coupe zelfs een erg snelle sportwagen.

  bmw m3 ute w 1 April grappen van auto giganten

  Landrover

  In Engeland hebben alle auto’s stickers op de ruiten met informatie over de verzekering en belastingbetalingen van de eigenaar. Nadat er in 2011 een nieuwe wet zou komen die bepaalt dat deze sticker niet op een bepaalde hoek op de auto geplaatst mag worden i.v.m. leesbaarheid. Landrover heeft hier een geweldige grap van gemaakt door in te spelen op de extreme hoeken waarop een Landrover kan parkeren. Bekijk het filmpje over de 2 minuut durende, erg grappige, pers conferentie.

  Kia

  Tevens in 2008 kwam Kia met een geweldig concept voor een 1 april grap. Op een pers conferentie begon Kia te praten over een auto zonder een traditioneel stuur of pedalen. Vervolgens gingen ze verder over technologie en de link die nog verbeterd moet worden ten opzichte van hedendaagse auto’s. Kia presenteerde trots een auto die met een Wii controller te besturen zou moeten zijn. Een woordvoerder zei; “Het is duidelijk voor ons dat kinderen van een jaar of 8 al kunnen driften, rallyen en racen richting wereld kampioenschappen op een spelcomputer. Met dit nieuwe besturingssysteem kan werkelijk iedereen auto rijden! “

  kia backseat driver 1 April grappen van auto giganten

  Vandaag Verkopen biedt u naast een onweerstaanbare service ook wekelijks nieuws en leuke informatie over de auto wereld. Naast het feit dat wij druk bezig zijn met het opkopen van kapotte auto’s, tweedehands auto’s en vrachtwagens richten wij ons altijd op de klant. Bekijk onze referenties voor een beter beeld op onze werk ethiek en afhandeling.

  Bron : Auto Express

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?