085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

2e hands auto verkopen

Tijd om die 2ehands auto van de hand te doen

Wanneer u al een geruime tijd hebt genoten van uw auto is het soms de hoogste tijd voor wat nieuws. U ziet veel auto’s voorbij komen die voldoen aan uw eisen, waardoor u van uw huidige 2e hands auto af wilt. In veel gevallen moet u bij het plaatsen bijvoorbeeld een advertentie lang wachten voordat u een koper op de stoep heeft staan. Vandaag Verkopen houdt niet van dat moeilijke gedoe. U wilt vandaag nog van uw auto af en dat tegen een eerlijke prijs.

De nieuwe manier

De techniek verandert razendsnel, kijk maar naar de smartphones. Waar mensen vroeger een advertentie op hun auto plakten, plaatsen de mensen in het heden een advertentie op bijvoorbeeld Marktplaats. Marktplaats biedt veel mogelijkheden, maar is natuurlijk niet gratis en het is maar de vraag hoe snel uw auto verkocht wordt. Vandaag Verkopen brengt geen kosten in rekening, komt naar u toe en zorgt direct voor een RDW vrijwaring van uw 2e hands auto.

Wacht niet langer

Uw 2e hands auto blijft geld kosten zolang hij op uw naam staat en verzekert is, wacht daarom niet langer. Vandaag Verkopen draait al 25 jaar mee. Om die reden is het veilig te zeggen dat Vandaag Verkopen een goede partner zal zijn bij het verkopen van uw auto. U hoeft zelf niets te doen, behalve het aanleveren van een aantal gegevens in het formulier aan de rechterkant. Wij nemen contact met u op en in 99% van de gevallen komen wij de auto gelijk bij u ophalen!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21