8.3 van 10
  • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
  • Bel 085 401 62 21

    Inkoop van uw schadeauto

    Hebt u een schadeauto en wilt u deze verkopen? Dat is niet altijd gemakkelijk. U kunt uw auto aanbieden op websites zoals Marktplaats, maar zeker als uw auto veel schade heeft dan zal er niet snel een bod komen, en wanneer er dan een bod komt dan is de kans groot dat het een bod zal zijn waar u niet mee kan leven. U kunt ook uw auto aanbieden aan een sloopbedrijf, de sloper heeft uw auto natuurlijk graag voor niets, of wellicht biedt de sloophandelaar u nog de waarde in schroot. Als uw auto niet meer rijdt dan komt de sloper graag uw auto ophalen, voor een kleine vergoeding natuurlijk. Het is een beter idee om uw schadeauto aan te bieden bij Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen is dé specialist voor de inkoop van uw schadeauto!

    Vandaag Verkopen, specialist voor inkoop van uw schadeauto

    Vandaag Verkopen is een auto-opkoper, met 25 jaar ervaring in het vak. Door onze ervaring hebben wij alles al een keer gezien en kunnen dus een reëel inkoopbod doen voor uw schadeauto. Wanneer u het aanmeldformulier op onze website invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en doen wij een goed bod. Vermeld tijdens het aanmelden wel goed welke schade de auto heeft, dat zorgt ervoor dat wij een betrouwbaar bod kunnen doen en u niet later voor teleurstellingen komt te staan. Wanneer u ons bod accepteert kan de verkoop direct plaatsvinden, sneller kan het niet. Een ander voordeel van Vandaag Verkopen is dat wij RDW-erkend zijn, wat betekent dat wij voor u alle zaken met het RDW kunnen regelen. Dus wanneer u uw schadeauto aan ons verkoopt, dan krijgt u direct een RDW vrijwaringsbewijs, dat u van alle verdere verantwoordelijkheid voor de auto ontslaat. Dus u heeft er eigenlijk geen omkijken meer naar.

    Voor de inkoop van uw schadeauto, kom naar Vandaag Verkopen, de auto inkoop specialist

    U wilt uw schadeauto verkopen, en er ook nog een mooi geldbedrag voor ontvangen? Neem dan contact op met Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen is de inkoopspecialist, ook voor uw schadeauto. Vandaag Verkopen doet de inkoop van allerlei voertuigen zoals schadeauto’s, maar ook vrachtwagens en trailers, trekkers en ook niet-beschadigde auto’s. Het is dus een goed idee om contact op te nemen met Vandaag Verkopen. Er bestaat eigenlijk geen snellere manier om uw schadeauto te verkopen en toch een mooi bedrag te ontvangen dan via deze inkoopspecialist! Door gebruik te maken van onze tips bent u verzekerd van een goed bod.

    Bedenk u dus niet en neem vandaag nog contact op met Vandaag Verkopen, dan is de inkoop van uw schadeauto snel geregeld!

    schadeauto 300x225 Inkoop van uw schadeauto

    Inkoop van uw schadeauto

    Hoe werkt het?

    Waarom uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen?

    • Marktconforme prijs voor uw auto
    • Direct geld
    • Geen gedoe, vandaag nog geregeld
    • Ter plekke RDW vrijwaring
    • Al 25 jaar ervaring

    Ervaringen van klanten