085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Afgekeurde auto verkopen

Het verkopen van je auto kan op zich al een klus zijn, laat staan als deze is afgekeurd. En juist van alle redenen om je auto te verkopen is een afkeuring vaak de sterkste. Tenslotte, een afgekeurde auto weer rijvaardig maken is een dure en tijdrovende onderneming. U bent vaak beter af door simpelweg een nieuwe of tweedehands auto aan te schaffen. Het probleem van de afgekeurde auto die nog steeds in uw bezit is blijft dan. U zou de auto misschien kunnen inruilen, maar de kans dat u er nog wat aan verdient is vrijwel nihil. Verkopen aan de sloop is misschien een idee, maar aangezien u de auto er niet naar toe kunt rijden zult u hem erheen moeten slepen of laten ophalen. In ieder geval verre van ideaal, in het bijzonder omdat de sloophandel er niet om bekend staat het beste te bieden in de verkoop van uw afgekeurde auto.

Hoe verkoopt u uw afgekeurde auto?

Mits de schade of andere reden van afkeuring niet al te zwaar is, kan het mogelijk zijn dat uw auto nog steeds waarde heeft. Een afgekeurde auto verkopen kan dan een mooie oplossing zijn voor uw probleem. Maar hoe verkoopt u een afgekeurde auto? Zoals gezegd het verkopen van een auto kan lastig zijn. De markt van tweedehands auto’s lijkt verzadigd en het behalen van een redelijke prijs in een afzienbare tijd lijkt een onmogelijke klus als het gaat om een afgekeurde auto. Toch is er een passende en zeer voordelige oplossing. Vandaag Verkopen is voor u het middel om uw afgekeurde auto te verkopen.

Verkoop uw afgekeurde auto vandaag nog

Vandaag Verkopen biedt een zeer breed aanbod in de verkoop van voertuigen. Van vrachtwagens tot schadeauto’s, dus ook uw afgekeurde auto. Wat Vandaag Verkopen onderscheidend maakt is dat zij de zaken gelijk regelen. Dat betekent voor u dat u uw afgekeurde auto vandaag nog kunt verkopen. Vandaag Verkopen staat garant voor een veilige en duidelijke overdracht. Als RDW-erkend bedrijf bent u verzekerd van een ontheffing van de verantwoordelijkheid over het verkochte voertuig. Uw afgekeurde auto eenvoudig verkopen, vandaag nog en vandaag betaald krijgen, dat is wat Vandaag Verkopen u aanbiedt.

Schade 300x225 Afgekeurde auto verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21