085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Afgekeurde auto verkopen

Het kan zijn, om allerlei redenen, dat uw auto afgekeurd is. U kunt de auto weer laten keuren en benodigde reparaties laten uitvoeren zodat u er mee mag rijden, maar dit is vaak een kostbaar proces. U kunt uw afgekeurde auto ook verkopen. Wat is echter de beste methode om een afgekeurde auto te verkopen? Dit is natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken. U zult natuurlijk het meeste geld willen krijgen wanneer u uw afgekeurde auto gaat verkopen. Echter is het voor u ook van belang dat u snel van uw auto af bent. Hier zult u een afweging in moeten maken. Wanneer u een flyer ophangt achter de ruit van uw auto, kan het heel lang duren voordat deze verkocht is. Daarnaast is het voor de meeste mensen niet interessant om een afgekeurde auto te kopen. U kunt ook uw auto aanbieden op websites zoals Marktplaats. Echter kan het dan ook lang duren voordat uw auto verkocht is, omdat niet veel mensen interesse zullen tonen in een afgekeurde auto.

Wat is dan wel een goede methode om een afgekeurde auto te verkopen?

Er zijn legio auto-opkopers die willen bieden op uw auto. Uw afgekeurde auto aan deze personen te verkopen is echter niet zo verstandig, u kunt meer krijgen! Wanneer u gebruik maakt van het formulier aan de rechterkant, zal Vandaag Verkopen zo snel mogelijk contact met u opnemen over uw afgekeurde auto. Wij doen dan een eerlijk bod. Daarnaast kan Vandaag Verkopen u direct helpen met alle papieren die nodig zijn voor de verkoop van de auto. Omdat Vandaag Verkopen RDW-erkend is heeft u direct, zodra de zaken afgehandeld zijn, een vrijwaringsbewijs in handen, naast natuurlijk een mooi geldbedrag dat direct uitgekeerd wordt.

Snel een goed bedrag voor uw afgekeurde auto

Het heeft in veel gevallen geen zin om uw afgekeurde auto te laten repareren. Financieel gezien kunt u hem beter verkopen. Ondanks dat uw voertuig afgekeurd is draagt u er vaak nog kosten over, zoals de verzekering en wegenbelasting. Dat u uw afgekeurde auto wilt verkopen is duidelijk, maar u wilt dit natuurlijk ook zo snel mogelijk doen. Bij Vandaag Verkopen is dit, de naam zegt het al, in één dag gebeurd, onder zeer gunstige voorwaarden.

Kies dus voor Vandaag Verkopen om uw afgekeurde auto te verkopen!

Wij zorgen dat direct alle zaken netjes geregeld worden. Vandaag Verkopen biedt altijd een eerlijke prijs voor uw afgekeurde auto. En u bent overal vanaf, afgezien van het nieuwe probleem natuurlijk: “Waar ga ik mijn geld aan uitgeven?” Wij verwachten niet dat dit heel lastig zal zijn.

Verkoop dus vandaag nog uw afgekeurde auto aan Vandaag Verkopen!

sloopauto1 Afgekeurde auto verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21