8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  De ANWB Onderweg App

  19-08-2016

  Hij is al één miljoen keer gedownload, meerdere malen in de prijzen gevallen en ongekend populair onder autobezitters: de ANWB Onderweg App. Met dit gratis te downloaden hulpmiddel heeft u toegang tot alles wat u onderweg goed van pas komt. Zo heeft u altijd de meest actuele verkeersinformatie ter beschikking, weet u waar u goedkoop met ANWB-ledenvoordeel kunt tanken en u kunt zien waar elektrische laadpalen zijn.

  Wat verkeersinformatie betreft geeft de app info over files, waar er flitsapparatuur staat opgesteld en waar er wegwerkzaamheden zijn. Bij ieder wegnummer kunt u tweets van de ANWB bekijken. De routes die u regelmatig aflegt kunt u registreren in de app, zodat u automatisch persoonlijk gerichte verkeersinformatie ontvangt. Het populairst is de ANWB File Alert.

  Met ingebouwde routeplanner, tankinformatie, Wegenwacht-contact en schadehulp

  Ook heeft de app een ‘auto en OV routeplanner’. Hiermee kunt u eenvoudig zien welke route het snelst is, krijgt u inzicht in de kosten en kunt u de parkeermogelijkheden bekijken.

  Een ander onderdeel van de ANWB Onderweg App is ‘ANWB Parkeren’. Met één klikhandeling kunt u in zo’n 150 steden de parkeertijd starten of stoppen, wat als voordeel heeft dat u nooit te veel betaalt. Ook krijgt u van de genoemde 150 steden de openingstijden van parkeerterreinen- en garages.

  De ANWB Onderweg App geeft de locaties en prijzen van vierduizend tankstations. Bij een tankstation met ANWB Ledenvoordeel tankt u uw spaarpot vol als u een ANWB lidmaatschapspas laat zien. Ook toont de app waar zich elektrische laadpalen bevinden.

  In het geval van pech onderweg biedt de ANWB Onderweg App ook pluspunten: u hebt met één schermaanraking al contact met een medewerker van de Wegenwacht. Ook kan de ANWB Alarmcentrale met behulp van de app nauwgezet zien waar u zich precies bevindt.

  Auto rijdend Nederland heeft hier veel profijt van

  Ook biedt de ANWB Onderweg App hulp in het geval van schade. Indien u met een schadegeval of ongeval onderweg krijgt te maken krijgt u overzichtelijk een overzicht in beeld met handige tips en telefoonnummers voor als u problemen hebt of vragen heeft. Tevens kunt u rechtstreeks vanaf de app een schadeformulier van uw verzekeraar invullen.

  Zo ziet u maar weer: de ANWB heeft na een lange testfase, waarbij niets aan het toeval werd overgelaten, een uitstekend app in omloop gebracht, waar auto rijdend Nederland veel profijt van heeft. Zoals gezegd is de ANWB Onderweg App gratis te downloaden voor toestellen die lopen op Android, Windows en iOS. Als technische vereisten gelden: Android 2.3.3 en hoger of Windows Phone 8 of hoger of iOS versie 7 en hoger.

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?