8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  APK afgekeurde auto verkopen

  08-05-2015

  U hebt een auto die niet door de APK keuring is gekomen. Nu wilt u uw APK afgekeurde auto verkopen. Maar hoe pakt u dat aan? Het verkopen van een afgekeurde auto die dus geen APK heeft, kan een lastig verhaal worden. Een particulier heeft meestal geen interesse om een auto te kopen die niet door de APK komt. Om uw afgekeurde auto toch te verkopen, ondanks dat deze geen APK heeft, zult u dan een flink stuk van de prijs af moeten doen. Dit is niet ideaal. Ook is de tijd die het kost om een APK afgekeurde auto te verkopen over het algemeen een stuk langer dan de tijd om een auto te verkopen die wel gewoon door de keuring komt. U mag natuurlijk niet verzwijgen dat de auto afgekeurd is, als u dat wel doet dan is de kans groot dat dit alsnog aan het licht komt en de verkoop ongedaan wordt gemaakt.

  Hoe kunt u uw APK afgekeurde auto toch verkopen?

  U kunt uw APK afgekeurde auto verkopen via websites zoals Marktplaats of Autotrader. Dit zijn veilingswebsites en dus kan het lang duren voordat u de prijs krijgt die u vraagt. Sterker nog, het kan het goed zijn dat u helemaal niet de prijs krijgt die u zou willen hebben, ongeacht hoe lang u uw auto op zo’n website laat staan. U kunt er ook voor kiezen om uw auto, die afgekeurd is, naar de sloop te brengen. Helaas krijgt u dan alleen de waarde van de auto in schroot, dat is niet het bedrag wat u voor ogen had. U mag ook niet rondrijden in een auto zonder APK, dus de auto moet opgehaald worden. De sloper doet dit natuurlijk graag, alleen wel voor een “kleine” vergoeding. Zo blijft er helemaal niets over van het geld wat u ontvangt voor uw auto zonder APK.

  Uw APK afgekeurde auto kan ook naar Vandaag Verkopen

  Wanneer u uw APK afgekeurde auto snel wilt verkopen, kies er dan voor om deze aan te bieden aan Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen koopt iedere auto, ook afgekeurde auto’s die niet door de APK zijn gekomen. Ook kunt u bij Vandaag Verkopen andere voertuigen verkopen, zoals vrachtwagens, aanhangers, tractoren en zelfs campers. Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf dat al ruim 25 jaar in de autobranche actief is als auto-opkoopbedrijf. Als u dus op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf om uw APK afgekeurde auto aan te verkopen, kies dan voor Vandaag Verkopen. Wanneer u uw APK afgekeurde auto aanbiedt bij Vandaag Verkopen, dan zult u een aantal gegevens moeten invullen van uw auto. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op, meestal binnen één dag. In het gesprek zal dan een bod van Vandaag Verkopen komen op uw APK afgekeurde auto. Wanneer u dit bod accepteert is uw auto verkocht. Sneller en gemakkelijker uw APK afgekeurde auto verkopen is niet mogelijk. Kies er dus voor om uw APK afgekeurde auto te verkopen aan een RDW-erkend bedrijf, bied hem dus aan aan Vandaag Verkopen.

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?