8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Audi in China

  29-07-2015

  China was vroeger een beperkte afzetmarkt voor de wat luxere automerken. Je had natuurlijk wel rijkere Chinezen, maar dit aantal was beperkt en automerken stopten niet zoveel moeite in de Chinese markt. De laatste jaren is dit echter veranderd; het aantal Chinezen dat zich duurdere auto’s kan veroorloven stijgt, luxe auto’s worden daarnaast gezien als statussymbool en dus is er meer vraag naar deze auto’s. Dit wordt opgemerkt door de automerken, en slim als zij zijn geven zij meer aandacht aan de Chinese markt.

  Ook het Volkswagen concern doet dit. Het merk Audi, onderdeel van de Volkswagen groep, kwam in de eerste helft van 2015 met de optimistische verkoopdoelstelling van 600.000 verkochte Audi-auto’s in China in 2015. Men zag dat de economische groei aldaar weliswaar afnam, maar dat China nog steeds een enorme afzetmarkt is. Ook werd door analisten opgemerkt dat de Volkswagen groep naar Volkswagen genoemd wordt, maar dat Volkswagen allang niet meer de grootste winstmaker in het concern is. Audi doet het veel beter.

  Audi moet verwachte verkoopdoelstellingen toch naar beneden bijstellen

  Inmiddels heeft men de optimistische verwachtingen helaas moeten bijstellen. De verkoop van Audi’s in China blijkt achter te lopen op te prognoses. Audi verkocht in de eerste helft van dit jaar bijna 274.000 auto’s, als dat zo doorgaat worden de verwachte 600.000 verkochte auto’s niet gehaald. Het merk hoopt nu de verkoop van vorig jaar te evenaren; dit aantal betrof bijna 579.000 auto’s.

  Op de middellange en lange termijn verwacht Audi echter nog wel te groeien. Of dit ook gaat gebeuren, vinden we moeilijk te voorspellen. Audi heeft ervoor gekozen om Chinese dealers met financiële middelen te ondersteunen, om deze verdere groei mogelijk te maken. In totaal krijgen de Chinese dealers omgerekend 193 miljoen dollar van Audi. Als Audi verwacht te groeien, heeft het merk er natuurlijk niets aan als dealers omvallen. Bij een gebrek aan Audi-dealers wordt de gehoopte groei een moeilijk verhaal.

  Zelf toe aan een nieuwe Audi? Verkoop uw oude auto aan Vandaag Verkopen

  Zit u er zelf aan te denken om een nieuwe of tweedehands Audi te kopen? Als u uw huidige auto, of dit nu een Audi is of een auto van een ander merk, van de hand wilt doen om een nieuwe auto te kopen, wellicht ook een Audi, dan kan Vandaag Verkopen u een aantrekkelijk aanbod doen.

  Vandaag Verkopen is goed op de hoogte van de marktwaarde van elk type auto. U kunt uw auto aanmelden op onze site. Wij doen u dan een aantrekkelijk, marktconform bod. Ook als uw auto schade heeft, kunt u er nog een gunstig bedrag voor krijgen.

  Accepteert u ons bod, dan kunt u uw auto aan ons verkopen. Wij hanteren een zo snel en gemakkelijk mogelijk verkoopproces, waarbij het geld direct na de verkoop op uw rekening gestort wordt. Omdat Vandaag Verkopen RDW-erkend is, ontvangt u ook ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs, wat u van alle verdere verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor uw verkochte auto ontslaat. Eén bezoekje aan onze vestiging volstaat, waarna u het geld van uw verkochte auto direct kunt gebruiken voor uw nieuwe auto, of dit nu een Audi is of niet. Al met al gaat dit een stuk sneller en gemakkelijker dan de verkoop aan een particulier.

  Dus wilt u van uw oude auto af? Of dit nu een Audi is of een ander model, Vandaag Verkopen biedt u de beste deal!

   

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?