085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto als onderpand gebruiken

Direct geld door uw auto te verpanden bij Vandaag Verkopen

Helaas kan iedereen een keer zonder geld komen te zitten. Op dit moment kunnen veel mensen een lening met flinke rente bij de bank afsluiten. Voor iemand die onlangs een BKR-notering heeft ontvangen zijn er bij de bank helemaal geen mogelijkheden. In plaats daarvan kunt u ook direct financiƫle middelen verkrijgen door uw auto te verpanden aan Vandaag Verkopen. Een auto verpanden kan altijd, ook met een negatieve BKR-notering. Hieronder zullen wij uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Uw auto als onderpand gebruiken kan dus een perfecte oplossing zijn voor tijdelijke geldproblemen.

Uw auto als onderpand gebruiken

Mocht u uw auto verpanden aan Vandaag Verkopen dan slaan wij deze netjes op in een overdekte garage. Ook wordt er in de opslagperiode niet in uw auto gereden. U ontvangt op dezelfde dag nog een geldbedrag, ongeveer 50% van de marktwaarde van uw auto. U kunt dan binnen de afgesproken periode de auto terugkopen.

U betaalt geen rente, u betaalt alleen het geleende bedrag plus opslagkosten. Mocht het u binnen de afgesproken periode niet lukken de auto terug te kopen, dan kan deze periode eenmalig verlengd worden. Tijdens de periode van het verpanden blijft u eigenaar van de auto. Echter wanneer de tweede termijn verstrijkt en u kunt nog steeds niet betalen, gaat het eigendom van uw auto over naar Vandaag Verkopen. Uw auto als onderpand gebruiken is een veilige manier om een tijdelijke lening te verkrijgen.

Bezoek onze website om uw auto te verpanden

Als u uw gegevens invult op onze site nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een gesprek. Hierbij wordt de marktwaarde van uw auto bepaald en spreken wij een terugbetaaltermijn af. U ondertekent dan een overeenkomst en u krijgt dan direct het geld uitgekeerd op uw bankrekening. Een medewerker van Vandaag Verkopen parkeert de auto in de overdekte opslag en de terugbetaaltermijn gaat op dit moment in. Als u het bedrag plus de opslagkosten binnen de termijn terugbetaalt, rijdt u weer weg in uw eigen auto.

Voordelen:

– Een auto verpanden kan altijd, ook met een negatieve BKR-notering;
– U betaalt geen rente;
– U hebt direct geld;
– U kunt uw auto weer terugkopen.

Vandaag nog uw auto als onderpand gebruiken? Vul snel uw gegevens in!

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21