085 401 62 21 Direct een bod

Auto exporteren

Er zijn goede redenen om uw auto te exporteren. Het kan zijn dat uw auto zwaar verouderd is of aanzienlijke schade kent. In Nederland kennen deze auto’s geen enkele waarde meer, wat het voor u lastig maakt om ervan af te komen. In het buitenland echter kan dit een heel ander verhaal zijn. Beschadigde auto’s kunnen daar vaak nog een bedrag opbrengen dat u hier niet kunt verwachten. Ook als uw auto nog redelijk nieuw is en in goede conditie verkeert, kan het een goed idee zijn om de auto te exporteren, in veel landen zijn wat oudere modellen vaak meer waard dan in Nederland.

Een auto exporteren, hoe doet u dat?

Uw auto exporteren kan een hele klus zijn. Welke papieren en instanties moeten worden benaderd? Als u uw auto wilt laten exporteren dan is het verstandig om dit goed te regelen. Zelf aan de slag gaan kan dus erg veel tijd kosten en het kan moeilijk zijn om dit gelijk goed geregeld te krijgen. Belangrijk, want fouten in het exportproces kunnen kostbaar zijn. Om er zeker van te zijn dat u de auto veilig exporteert en een goede marktconforme prijs behaalt, heeft u een partner nodig die u in service en dienstverlening een totaalpakket biedt. GlobalCar is een bedrijf dat u over de gehele linie kan helpen in het exporteren van uw auto.

Van A tot Z verzorgd

GlobalCar beschikt over de expertise om uw auto te exporteren zodat het leidt tot een optimale verkoop. Een bedrijf dat naast de technische aspecten ook gericht is op service en het behalen van de mooiste prijs kan u helpen met uw auto exporteren. Wat u nodig heeft in de export is het volgende: het volledige, meest recente kentekenbewijs Deel I (IA), Deel II(IB) en Kopie Deel III/Overschrijvingsbewijs (II) en de bijbehorende kentekenplaat/-platen. Dit is bij GlobalCar voldoende om de export van uw auto volledig af te ronden.

Snel en goed geregeld

Er is dus geen excuus om moeilijk te doen als u een auto wilt exporteren. GlobalCar kan u in alles helpen en samen een mooie marktconforme prijs behalen. Service en duidelijkheid zijn natuurlijk belangrijk, GlobalCar begrijpt dit. De service die zij verlenen is dan ook allesomvattend. Zo bent u zeker van een goed geregelde overdracht, veilig en zeer snel. Een auto exporteren is op deze manier kinderlijk eenvoudig.

automobilindustrie auto export 300x195 Auto exporteren

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21