085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto Inkoop Utrecht

Als u snel, maar toch tegen een goede prijs uw auto wilt verkopen en u woont in de regio Utrecht, dan is Vandaag Verkopen de uitgelezen partij om die verkoop tot stand te brengen. Vandaag Verkopen doet al 25 jaar aan auto inkoop in de regio Utrecht. Wij hebben een vestiging in Oudewater waar u uw auto heen kunt brengen. Vervolgens kunt u desgewenst worden thuisgebracht door een van onze medewerkers.

Vandaag Verkopen, de partner voor auto inkoop in Utrecht

Vandaag Verkopen koopt al 25 jaar auto’s in. Onze leidende principes zijn een snelle verkoop, zonder veel gedoe en papierwerk, tegen een redelijke prijs. U kunt uw gegevens op onze website invullen, dan nemen wij op korte termijn contact met u op met een aantrekkelijk aanbod. U kunt echter ook bellen met 06 56 06 06 07 of mailen naar utrecht@vandaagverkopen.nl. Als u op ons aanbod ingaat, kan de verkoop dezelfde dag nog geregeld worden, afhankelijk van het tijdstip.

Directe vrijwaring en directe betaling

Als u uw auto naar onze vestiging in Oudewater brengt, krijgt u direct een RDW-vrijwaringsbewijs mee. Dit document bewijst dat de auto niet langer uw eigendom is, u bent dan van alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid verlost. U kunt thuisgebracht worden door een medewerker van Vandaag Verkopen. Naast directe vrijwaring biedt Vandaag Verkopen ook directe betaling: het geld wordt direct overgemaakt op uw bank- of girorekening. Zo eenvoudig is het, dus verder geen ingewikkeld gedoe of papieren rompslomp. Vandaag Verkopen is al 25 jaar een betrouwbare partner om uw auto kwijt te raken. Al die voordelen, tezamen met het feit dat onze vestiging in Oudewater vlakbij is, maakt Vandaag Verkopen de ideale partij voor auto inkoop in Utrecht.

Wij benaderen u graag met een aantrekkelijk aanbod

Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de werkwijze van Vandaag Verkopen en tevens de reacties lezen van tevreden klanten die hun auto aan ons hebben verkocht. Hebt u nog vragen? Bel ons op of stuur een mailtje, wij zijn u graag van dienst. Geen louche zaken of ingewikkelde procedures, maar snel en gemakkelijk uw auto verkopen tegen een marktconforme prijs, dat is waar Vandaag Verkopen al meer dan 25 jaar voor staat.

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21