8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto inruilen voor geld

  09-10-2013

  U wilt uw auto verkopen en het liefst zo snel mogelijk, iedereen kent dit gevoel. Een auto staat misschien wel in de weg, of u bent op zoek naar een ander model met eventueel andere opties. Ook kan het bijvoorbeeld zijn dat u een auto zoekt die sneller is of juist minder verbruikt.

  Dit lijkt een makkelijke opgave wat zo gebeurt is, maar dat valt vaak tegen.. Het is in de praktijk toch lastig om eventjes een auto te verkopen. Wanneer u uw auto verkoopt via het internet kan het in veel gevallen zo zijn dat u verschillende irritaties tegenkomt waar u niet op zit te wachten. Dit leidt tot stress..

  Het internet is uitgebreider dan ooit en dat zorgt ervoor dat informatie snel gevonden kan worden en uw potentiële koper uw auto snel kan vinden. Toch blijft het altijd een anonieme verkoop, met via het internet weinig drempels. De ervaring is hierbij dan ook dat de koper soms niet op komt dagen, een veel te lage prijs biedt of dat u een type aan uw deur (of bij een afgesproken punt) te zien krijgt, waar u helemaal geen zaken mee wilt. Dat is natuurlijk jammer van uw tijd.

  contant geld 300x198 Auto inruilen voor geld

  Het kan ook op een makkelijke manier

  Via Vandaag Verkopen hoeft u geen handelingen te verrichten. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens naar ons toe te mailen en wij halen uw auto graag op. Hiermee bent u voorzien van een snelle verkoop tegen een eerlijke prijs. Geen gedoe, maar vandaag geregeld!

  U kunt uw auto ook verpanden aan Vandaag Verkopen

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?