085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto met schade verkopen

Een auto met schade verkopen kan een lastige klus zijn. Mits er geen sprake is van al te verstrekkende schade is het redelijkerwijze te bedenken dat u er nog wat voor kunt vangen. Maar hoe pakt u dit aan? Helaas is de ervaring bij veel mensen dat als zij hun schadeauto willen verkopen bij een dealer zij niet de prijs vangen die de auto waard is. Als u niet zelf over uitgebreide technische kennis beschikt over auto’s, bent u afhankelijk van de expertise en eerlijkheid van de dealer. Omgekeerd is het ook waar dat als u een auto met schade wilt verkopen aan een particulier persoon met een gebrek aan kennis het lastig kan zijn om tot een eerlijke prijs te komen. Als u het al voor elkaar krijgt om uw schadeauto te verkopen.

Wie koopt uw schadeauto

De meeste mensen die op zoek zijn naar een tweedehands auto zoeken geen schadeauto. Dit betekent dat u beperkt bent in het verkopen van uw auto met schade. Overgeleverd zijn aan de genade van dealers en sloophandelaren is verre van ideaal. Toch betekent dit niet dat een auto met schade verkopen onmogelijk is. Vandaag Verkopen is een bedrijf dat wellicht de oplossing biedt.

Uw schadeauto vandaag nog verkocht

Vandaag Verkopen geeft vele mogelijkheden in de verkoop van uw auto. Zij kopen een breed aanbod aan voertuigen op. Van vrachtwagens tot schadeauto’s. Wat Vandaag Verkopen onderscheidend maakt is dat zij uw schadeauto vandaag nog van u overnemen en een eerlijke en marktconforme prijs bieden. Een prijs die u op de dag van verkoop nog ontvangt. Een auto met schade verkopen is bij Vandaag Verkopen ook zeer eenvoudig, u meldt simpelweg de auto aan via hun contactformulier en vanaf dat moment gaat het razendsnel. Het is aan te raden om alleen zaken te doen met een RDW-erkend bedrijf zoals Vandaag Verkopen. Een auto met schade verkopen, eerlijk en snel, het kan dankzij Vandaag Verkopen.

schadeautoicon Auto met schade verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21