085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto met schade verkopen

Hebt u schade opgelopen aan uw auto? Als de kosten van de reparatie te hoog zijn, of u bent eens toe aan een nieuwe auto, dan wordt het tijd om uw schadeauto van de hand te doen. Maar een nieuwe auto of een nieuwe tweedehands auto kost geld, dus het zou mooi zijn als u nog een leuk bedrag krijgt voor uw schadeauto. Als uw auto niet meer rijwaardig is, is het tevens handig als u iemand vindt die uw schadeauto bij u thuis komt ophalen, bij voorkeur gratis.

Dat gratis ophalen kan vaak nog wel geregeld worden, maar helaas bieden bedrijven in de regel slechts lage bedragen voor schadeauto’s. Dat terwijl uw auto misschien nog wel veel bruikbare onderdelen bevat waar niets mis mee is. Vandaag Verkopen onderscheidt zich in het feit dat wij kijken naar wat uw schadeauto nog echt waard is en wij u een eerlijke, marktconforme prijs bieden, gericht op wat de auto nog wél kan. Wij halen uw auto kosteloos bij u voor de deur op en regelen de verkoop op een snelle en voor u gemakkelijke wijze. Tevens betalen wij het geld direct uit op uw bankrekening, op de dag van de verkoop. De verkoop van uw schadeauto kan in de meeste gevallen binnen 24 uur gerealiseerd worden; wij heten niet voor niets Vandaag Verkopen.

 

Verkoop uw auto met schade aan Vandaag Verkopen

U kunt uw schadeauto aanmelden op de site van Vandaag Verkopen. Het is daarbij van belang dat u duidelijk vermeldt welke schade de auto heeft, dit in verband met het bepalen van de werkelijke waarde van de auto. Vandaag Verkopen neemt na de aanmelding op korte termijn contact met u op. U ontvangt van ons een aantrekkelijk bod. Wanneer u hiermee akkoord gaat, komt een medewerker langs om de auto op te halen. U krijgt dan ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs, dat aangeeft dat u niet langer eigenaar meer bent van de auto en er ook niet meer aansprakelijk voor kunt worden gesteld.

Na de verkoop maakt ons kantoor het geld direct over op uw bankrekening, vaak staat het er dezelfde dag al op. Verder doen wij niet aan ingewikkelde procedures en stapels papierwerk; de verkoop geschiedt zo snel en makkelijk mogelijk. Deze snelheid en dit verkoopgemak, gekoppeld aan de gunstige prijs die u bij ons voor uw schadeauto krijgt, maakt Vandaag Verkopen tot een unieke speler in de autohandel.

 

Meld uw auto vandaag nog aan

Wilt u weten wat uw schadeauto nog waard is en wilt u zo snel mogelijk af zijn van dat ding voor de deur? Meld uw auto dan vandaag nog aan, dan kunt u uw auto met schade heel snel kwijtraken tegen een eerlijke, marktconforme prijs. Dat is de service van Vandaag Verkopen!

auto met schade Auto met schade verkopen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21