8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto naar de sloop brengen

  10-09-2014

  Is uw auto versleten, heeft u een ongelukje gehad of is het niet meer rendabel om uw auto door de APK te krijgen? Elke auto-eigenaar krijgt op een gegeven moment te maken met een auto die rijp is voor de sloop. Nu denkt u misschien dat uw auto niets meer waard is en de sloophandelaar neemt graag uw auto voor niets over. Als een sloophandelaar u een bod doet is dit meestal een waarde in schroot. En als de auto niet meer rijdt, dan komt de sloophandelaar deze graag ophalen, voor een vergoeding natuurlijk. Dit betekent dat een sloopauto u vaak geld kost.

  Zelf de auto naar de sloop brengen

  Zolang uw auto nog APK heeft en nog kan rijden kunt u deze natuurlijk zelf naar de sloop brengen om de auto te verkopen. Echter krijgt u over het algemeen een bijzonder lage prijs voor uw sloopauto, vaak zelfs helemaal niets. Als uw auto niet meer rijdt of geen APK heeft, dan kunt u de auto op laten halen, echter zit hier meestal een prijskaartje aan verbonden.  Mocht u zonder APK toch gaan rijden in de auto, dan staan daar fikse bekeuringen op, en mocht u een ongeluk krijgen dan vergoedt de verzekering niets. Vergeet niet dat zelfs als uw auto een wrak is, uw auto naar de sloop brengen niet de enige oplossing is.

  Wat biedt Vandaag Verkopen?

  In tegenstelling tot uw auto naar de sloop brengen, haalt Vandaag Verkopen uw auto altijd gratis op en meestal houdt u er ook nog een zakcentje aan over. Vandaag Verkopen biedt namelijk een marktconforme prijs voor uw auto.  Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de dagwaarde van de auto en de staat waarin de auto verkeert, en aan de hand van deze gegevens wordt er een bod gedaan door Vandaag Verkopen.

  Wie is Vandaag Verkopen?

  Vandaag Verkopen is een auto opkoopbedrijf dat al 25 jaar in de branche zit. Het is een servicegericht bedrijf dat handelt in allerlei voertuigen, auto’s, vrachtwagens, trekkers, trailers, etc.
  Vandaag Verkopen is ook RDW-gecertificeerd. Voor u betekent dit dat wanneer u uw auto verkoopt aan Vandaag Verkopen, dat bij het ophalen van de auto u direct een RDW-vrijwaring in handen heeft. Daarnaast houden wij van korte lijntjes en direct doorpakken. U heeft uw geld zo spoedig mogelijk op uw rekening staan. Het verkoopgemak en de gunstige prijs die u voor uw sloopauto krijgt, maakt dat het het verkopen van uw sloopauto aan ons voor u een betere oplossing is dan uw auto naar de sloop brengen.

  Nu doorpakken

  Neem vandaag nog contact op met Vandaag Verkopen, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om een bod te doen. U zit nergens aan vast en u kunt op elk moment nog van gedachten veranderen. Uw auto naar de sloop brengen? Vandaag Verkopen geeft u een betere deal en veel verkoopgemak.

  Sloopregeling Rotterdam Auto naar de sloop brengen

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?