085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto Vandaag Verkopen

Wilt u op korte termijn van uw auto af?  Auto vandaag Verkopen biedt de mogelijkheid om uw auto vandaag nog te verkopen. Als u uw auto wilt verkopen aan een particulier gaat daar vaak veel tijd overheen en volgen er vaak moeizame onderhandelingen over de prijs. En kleinere tweedehands opkopers zijn niet altijd even betrouwbaar. Vandaag Verkopen is al 25 jaar actief met het opkopen van auto’s. Wij zijn een betrouwbare partner om uw auto vandaag te verkopen. We bieden een snelle en gemakkelijke verkoop tegen een eerlijke, marktconforme prijs.

Uw auto vandaag verkopen, maar toch een goede prijs?

Als u snel van uw auto af wilt, krijgt u er meestal geen goede prijs voor. Het duurt namelijk vaak een tijd voor u een koper gevonden hebt die een gunstige prijs wil betalen voor uw auto. Vandaag Verkopen is er trots op dat wij, ondanks de snelheid waarmee de verkoop geregeld kan zijn, toch altijd een goede, marktconforme prijs bieden voor de auto’s die wij opkopen. U kunt de gegevens van uw auto invoeren op onze site, dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op met een aantrekkelijk bod. Of u kunt bellen met 085 401 62 61, dan krijgt u een van onze medewerkers aan de lijn die u direct kan vertellen wat uw auto waard is.

Uw auto vandaag verkopen, vandaag nog geregeld

Als u akkoord gaat met ons bod, kunt u uw auto naar een van onze vestigingen brengen. Vandaag Verkopen bezit vestigingen in Oud-Beijerland (nabij Rotterdam), Helmond en Oudewater (nabij Utrecht). U kunt desgewenst worden thuisgebracht door een van onze medewerkers. Bij uw auto vandaag verkopen hoort ook dat wij direct betalen, wij maken het geld dezelfde dag nog over op uw bank- of girorekening. Uw auto vandaag nog van de hand, een eerlijke prijs voor uw auto en u ontvangt het geld direct, dat vindt u bijna nergens anders.

Vandaag Verkopen is RDW-gecertificeerd

Een ander voordeel van Vandaag Verkopen is dat wij RDW-gecertificeerd zijn. U krijgt bij de verkoop direct een RDW-vrijwaringsbewijs. Dat document bewijst dat de auto niet langer uw eigendom is en dat u er niet langer verantwoordelijk of aansprakelijk voor bent. U krijgt dus bij de verkoop dezelfde dag uw geld en het eigendom wordt dezelfde dag nog overgedragen op Vandaag Verkopen. In een dag hebt u dus alles geregeld en hoeft u verder nergens meer over na te denken.

Neem contact op voor een aantrekkelijk bod

Wilt u weten wat uw auto waard is? Vul uw kenteken in op onze site of bel met 085 401 62 61. Afhankelijk van het tijdstip kan de verkoop vandaag nog geregeld worden en toch tegen een eerlijke prijs. Dat is waar Vandaag Verkopen al meer dan 25 jaar voor staat!

Op onze website kunt u meer informatie vinden over de werkwijze van Vandaag Verkopen en tevens de reacties lezen van tevreden klanten die hun auto aan ons hebben verkocht.

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21