085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Auto verkopen aan opkoper

Wilt u uw auto verkopen aan een opkoper? Onderhandelingen met particulieren verlopen vaak moeizaam en u kunt lang op zoek zijn naar een koper die een goede prijs voor uw auto wil betalen. Het kan een hoop gedoe geven en u hebt kans om lang op uw geld te moeten wachten, plus het risico om te worden opgelicht.

Bij grotere partijen die massaal auto’s opkopen gaat de verkoop vaak wat makkelijker, u krijgt sneller uw geld en het risico op oplichting is kleiner. Het is een stuk minder gedoe, maar de kans is groot dat u daar niet zo’n goede prijs voor uw auto krijgt. Het draait allemaal om geld verdienen, als u uw auto aan een grote opkoper verkoopt is de prijs vaak lager omdat zij hun winst willen maximaliseren.

Er is echter een partij die u wel een eerlijke prijs voor uw auto biedt. Vandaag Verkopen is sinds 1989 actief in de autohandel en wij zijn er trots op dat wij onze klanten altijd een marktconforme prijs bieden voor hun auto. Dat tezamen met de snelle en gemakkelijke afhandeling van de verkoop maakt Vandaag Verkopen tot een unieke speler in de wereld van de autoverkoop.

 

Snel, gemakkelijk en toch een goede prijs

Het werkt als volgt. Als u uw auto op onze site aanmeldt, nemen wij vrijwel direct contact met u op met een aantrekkelijk, marktconform bod. De verkoop kan dan zeer snel afgehandeld worden, afhankelijk van het tijdstip vaak nog dezelfde dag. U kunt uw auto naar een van onze vestigingen brengen. Daar ontvangt u een RDW-vrijwaringsbewijs, wat u van alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de auto ontslaat. Een medewerker van Vandaag Verkopen kan u na de verkoop desgewenst naar het dichtstbijzijnde NS-station brengen, of zelfs naar uw eigen huis als u bij onze vestiging in de buurt woont.

Verder doen wij niet aan stapels formulieren en ingewikkelde procedures, de verkoop wordt zo snel en gemakkelijk mogelijk afgerond. U hoeft ook niet te wachten op uw geld, wij bieden directe betaling. Meestal staat het geld, als de bank een beetje meewerkt, dezelfde dag al op uw rekening.

 

Meld uw auto vandaag nog aan

Dus uw auto verkopen aan een opkoper? Kies voor Vandaag Verkopen, voor het grootste verkoopgemak en een gunstige, marktconforme prijs. Tot ziens bij Vandaag Verkopen!

ikwilvanmijnautoaf1 300x199 Auto verkopen aan opkoper

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21