8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verkopen en kentekenbewijs kwijt, wat nu?

  06-01-2015

  U wilt uw auto verkopen maar u bent uw kentekenbewijs kwijt, hoe kan u nu alsnog uw auto verkopen? In Nederland wordt uw auto op kenteken geregistreerd, en dit kenteken bestaat eigenlijk uit twee delen, namelijk de kentekenplaten en het kentekenbewijs. De kentekenplaten zijn de platen die op uw auto zitten, gele achtergrond met zwarte letters. En het kentekenbewijs heeft u bij de aanschaf van de auto gekregen. U bent verplicht om altijd Deel IA en Deel IB bij u te dragen als u in de auto rijdt, zonder deze documenten mag u eigenlijk niet de weg op. Deel II is het overschrijfbewijs en dat heeft u nodig om de auto te verkopen.

  Wat moet u doen als u kentekenbewijs Deel II kwijt bent, en u uw auto wilt verkopen?

  Dan zult u contact op moeten nemen met het RDW om een nieuw kentekenbewijs aan te vragen. U moet dan uw kenteken, voertuigindicatienummer en burgerservicenummer bij de hand hebben. Hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden. Het RDW doet dan meestal binnen een werkdag of 2 het nieuwe kentekenbewijs op de post naar het adres waarop de eigenaar van de auto is geregistreerd. U kunt ook naar Vandaag Verkopen gaan en dan kunnen wij voor u dit proces doorlopen, en wanneer u uw auto wilt verkopen, kunnen wij ook een mooi bod doen op uw auto. Helaas is het niet zo dat wij dan uw auto binnen onze normale termijn kunnen kopen, maar het betekent wel dat zodra de papieren bij ons binnen zijn, dat u direct uw auto verkocht heeft.

  Ook zonder kentekenbewijs kunt u uw auto kwijt aan Vandaag Verkopen

  Vandaag Verkopen doet altijd een mooi en marktconform bod op uw auto, ook zonder kentekenbewijs. Wij regelen dan alle zaken ten aanzien van de aanvraag van uw nieuwe kentekenbewijs zodat alles snel en goed geregeld is. Dus bedenk u niet, en bied vandaag nog uw auto aan bij Vandaag Verkopen, ook wanneer u uw kentekenbewijs kwijt bent. Vandaag Verkopen neemt dan zo snel mogelijk contact met u op en doet een mooi, marktconform bod op uw auto. Wanneer u dat bod accepteert dan zullen wij alles gaan regelen met het RDW en voor u het weet is alles geregeld en staat u met geld in handen. Dat is een prettig idee!

  Bent u dus uw kentekenbewijs kwijt, en wilt u toch snel en gemakkelijk uw auto verkopen, neem dan nu nog contact op met Vandaag Verkopen!

  kentekenbewijs 300x93 Auto verkopen en kentekenbewijs kwijt, wat nu?

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?