8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verkopen met gebreken

  Wil je een auto met gebreken verkopen? Wil je weten wat is het beste moment om je auto te verkopen? Heb je behoefte aan een extra zakcentje of reizen de reparatiekosten de pan uit? Tijd voor actie, in dit artikel lees je alles over een auto met gebreken en wat je hier het beste mee kan doen.

  auto met gebreken e1496327151272 Auto verkopen met gebreken

  Als je een auto met gebreken bezit probeer dan te bepalen of de opbrengst opweegt tegen de kosten van de reparatie.

  De vijf redenen die volgens onderzoek het meest voorkomen bij automobilisten die hun auto willen verkopen zijn:

  1. Problemen met de versnellingsbak
  2. Kapotte distributieriem
  3. Problemen met de wielophanging en schokbrekers
  4. Slecht werkende brandstofpomp
  5. Problemen met een automaat

  Laat een deskundige monteur bepalen of het zinvol is om je auto nog te repareren. Je kan altijd nog geld voor je auto krijgen, ook als de auto total loss is na een aanrijding kan er nog vraag zijn naar de auto of de onderdelen daarvan. Meld je auto vandaag nog aan bij Vandaag Verkopen en ontvang gratis een bod op uw schadeauto.

  Wat doen als je een auto hebt gekocht met verborgen gebreken?

  Een occasion kopen is leuk en aardig, maar wat als na een paar weken blijkt dat er verborgen gebreken aan de auto zijn? Soms kan dit niet bekend zijn bij de verkoper. Dit is vaak lastig aan te tonen en gespecialiseerde advocaten hebben hun handen vol hieraan.

  Als je een auto hebt gekocht met verborgen gebreken kun je drie dingen doen:

  1. Zorg voor ontbinding van de koopovereenkomst van de auto.
  2. Vraag om een coulanceregeling, een mooi woord voor een financiële compensatie.
  3. Vraag om reparatie van gebreken aan de auto. Als koper stuur je dan een aangetekende ingebrekestelling naar de verkoper. Hierin staat een termijn genoemd waarin de verkopende partij de schade of het gebrek aan de auto moet hebben hersteld.

  Auto met gebreken verkopen via Marktplaats of inruilen?

  Het voordeel van een auto met gebreken verkopen via Marktplaats is dat je zelf de vraagprijs kunt bepalen en alles in eigen beheer hebt. Daar komt dan natuurlijk wel bij dat het je veel tijd kan kosten. Zo moeten telefoontjes en berichtjes van potentiële kopers worden afgehandeld, moeten er goede foto’s van de occasion zijn en moet je proefritten inplannen en daarmee risico lopen op schade door de ander. Ook is een verschil met een ‘gewone occasion’ dat je je nu begeeft in het juridisch grijze gebied van gebreken aan een auto en daardoor kans loopt op ongewenst getouwtrek of een negatieve prijsonderhandeling.

  Wie tijd en geld wil besparen en eventueel gedoe wil voorkomen kan beter een auto waarmee iets aan de hand is aanbieden aan een professionele verkoper als Vandaag verkopen. Hieronder leggen we je de voordelen uit voor makkelijk van je auto met gebreken afkomen.

  Auto verkopen via Vandaag Verkopen

  Veel mensen die af willen van een kapotte auto of een auto met gebreken doen er goed aan om in zee te gaan met een specialist als Vandaag Verkopen. Elk merk, elk type en elke vorm van schade of gebrek aan uw auto kan bij ons in aanmerking komen om van jou te kopen. Overleg met onze deskundigen wat er mogelijk is om nog zo veel mogelijk uit je auto te halen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je zo min mogelijk gedoe en rompslomp hebt. Laat de afhandeling van een auto met gebreken verkopen maar gerust aan onze experts over.

  Nadat je schade hebt opgelopen aan de auto door bijvoorbeeld een aanrijding is het zaak om de toekomst van je auto tijdig te bepalen. De vaste lasten blijven immers doorlopen. Neem daarom op korte termijn contact  op met Vandaag Verkopen.

  Wij kopen jaarlijks honderden auto’s die kapot zijn of een gebrek of schade hebben. Meld je auto aan via onze site en het wijst zich vanzelf. Je hebt gegarandeerd heel snel een bod op uw auto. Als je  akkoord gaat met ons bod dan volgt een spoedige afhandeling en heb je vanzelfsprekend snel geld op je bankrekening. Bij ons krijg je dan een RDW vrijwaringsbewijs waarmee je de kosten voor autoverzekering en motorrijtuigenbelasting direct kunt stopzetten. Je auto met gebreken halen wij desgewenst bij je op.

  Van blikschade tot een kapot motorblok, bij Vandaag Verkopen heb je snel een redelijk bod!

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?

  Waarom uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen?

  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Direct geld
  • Geen gedoe, vandaag nog geregeld
  • Ter plekke RDW vrijwaring
  • Al 25 jaar ervaring