8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verkopen met kapotte motor

  22-12-2014

  Stel u heeft een mooie auto staan, maar hij doet het niet meer. Om precies te zijn, de auto die u wilt verkopen is in goede staat, maar heeft een kapotte motor. Wat is nu wijsheid, de motor is natuurlijk een duur onderdeel om te vervangen, daarnaast is dat vaak een heidens karwij! En wanneer u het laat doen bent u helemaal veel geld kwijt, garages rekenen hier natuurlijk de hoofdprijs voor. Wilt u uw auto met kapotte motor verkopen, dan is een volgend probleem: hoe verkoopt u eigenlijk een auto die niet meer rijdt? Een particulier zal niet snel een auto kopen die niet rijdt, want dan moet de koper de auto zelf nog gaan opknappen. Dan moet uw auto eigenlijk wel heel bijzonder zijn om nog een koper te vinden die uw auto wil opknappen. Het kan ook zijn dat iemand uw auto wel zou willen kopen als donorauto, wat betekent dat de mooie onderdelen van uw auto afgehaald worden en gebruikt worden voor een restauratie van een andere auto. Dit is natuurlijk prima, alleen hoe vind je zo iemand?

  Methodes om een auto te verkopen met een kapotte motor

  U kunt uw auto aanbieden op een website zoals Marktplaats. Het is nog maar de vraag hoe lang het duurt voordat u iemand vindt die interesse heeft in uw auto met een kapotte motor. Daarnaast zal Marktplaats ook een bedrag aan u als verkopende partij vragen. Het kost dus geld om uw kapotte auto te verkopen. U kunt ook een advertentie zetten in allerlei vakbladen, echter welke vakbladen zijn voor u interessant? Daarnaast zal het plaatsen van een advertentie ook geld kosten en is het niet duidelijk of u de doelgroep wel bereikt. Een andere mogelijkheid is om uw auto naar een sloperij te brengen, deze neemt graag uw auto met kapotte motor over, als wrak welteverstaan. U krijgt dan hoogstens de waarde van uw auto in schroot. En aangezien uw auto niet meer rijdt, wil de sloper hem best komen ophalen, voor een kleine vergoeding natuurlijk. Zo ziet u helemaal niets meer terug van de waarde die uw auto nog wel heeft.

  Een betere methode om uw auto met kapotte motor te verkopen, is uw auto aan te bieden bij Vandaag Verkopen. Vul het formulier in aan de rechterkant, dan neemt Vandaag Verkopen zo spoedig mogelijk contact met u op, en doet een marktconform bod op uw auto. Wanneer u dit bod accepteert dan is de deal rond en, omdat Vandaag Verkopen RDW erkend is, staat u direct met een vrijwaringsbewijs in handen, dat u verlost van elke verdere verantwoordelijkheid voor de auto. Ook de betaling vindt op de dag van de verkoop plaats, u hoeft niet op uw geld te wachten.

  U kunt uw auto met kapotte motor verkopen aan Vandaag Verkopen

  Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf, met 25 jaar ervaring in het inkopen van allerlei voertuigen, van auto’s tot vrachtwagens, van tractoren tot trailers. Een schadeauto verkopen is ook mogelijk, wat betekent dat Vandaag Verkopen graag uw auto met kapotte motor opkoopt. Wij geloven in direct doorpakken en eerlijke prijzen. Dus u krijgt een reëel bod op uw auto en wanneer u in zee gaat met Vandaag Verkopen is uw auto met kapotte motor zo verkocht!

  kapottemotor Auto verkopen met kapotte motor

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?