8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verkopen online

  24-06-2014

  Het kan voorkomen dat u uw auto wilt verkopen. Het is ten slotte voor veel mensen een luxe voorwerp dat, als de auto verkocht wordt, veel geld kan vrijmaken. Geen belastingen en verzekeringen meer. Natuurlijk wilt u dat als u uw auto verkoopt u de beste prijs krijgt en natuurlijk dat het op een gemakkelijke en veilige wijze gebeurt. Hoe kunt u dit dan het beste aanpakken? Zelf aan de slag via Marktplaats of een soortgelijke website is natuurlijk een optie. Het internet geeft u vele mogelijkheden om uw auto te verkopen.

  Auto verkopen online

  Gaat u zelf aan de slag om uw auto te verkopen, dan zijn er wel veel zaken waar u rekening mee dient te houden, tenminste als u de verkoop goed geregeld wilt hebben. De RDW-vrijwaring bijvoorbeeld. Een RDW-vrijwaring betekent dat u na de verkoop geen enkele verantwoordelijkheid meer draagt over het vehikel. Erg belangrijk, want als dit niet gebeurt en de nieuwe eigenaar maakt brokken of verkeersovertredingen, dan is er een goede kans dat u hierop wordt aangesproken.

  verpandenicon Auto verkopen online

  Uw auto snel verkopen

  Ook belangrijk is hoe lang het duurt voor u uw auto kwijt bent. Een auto verkopen kan weken duren. Er zijn altijd veel tweedehands auto’s op de markt, volop concurrentie dus. In de tussentijd loopt uw verzekering en wegenbelasting gewoon door en de te vangen prijs voor uw auto heeft u niet in de zak. Zelf uw auto verkopen kan, maar levert wel veel werk op en u weet nooit wat u gaat krijgen voor uw te verkopen auto. Zijn er dan nog andere opties om uw auto online te verkopen?

  Uw auto vandaag nog verkopen

  Vandaag Verkopen geeft u de mogelijkheid om niet alleen uw auto te verkopen voor een eerlijke marktconforme prijs, maar ook om dit vandaag nog te doen. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en RDW-erkend. Dit geeft u bij het auto verkopen vele voordelen. Als u bij Vandaag Verkopen uw auto verkoopt dan krijgt u gelijk een RDW-vrijwaring, wel een veilig gevoel. Ook de betaling geschiedt op de dag van verkoop via uw bank. Uw auto verkopen via Vandaag Verkopen, een goede prijs die u direct uitbetaald krijgt, wel een goed idee.

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?