8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verkopen RDW

  Wilt u met zo min mogelijk gedoe uw auto verkopen? Dan is verkoop aan een particulier niet aan te raden. Het kan goed gaan, maar het kan ook betekenen dat u lang op zoek bent naar een koper die u een goede prijs wil bieden. Tevens kan de afhandeling moeizaam en traag verlopen, het kan een tijd duren voordat al de juiste formulieren door beide partijen ingevuld zijn. Ook loopt u kans langere tijd te moeten wachten op uw geld en u loopt het risico op oplichting.

  Uw auto verkopen aan een betrouwbare partij gaat een stuk sneller en makkelijker. Zaken doen met een RDW-erkende partij is aan te raden. De afhandeling verloopt bij zo’n partij professioneler en gestroomlijnder en u krijgt uw geld sneller.

  Veel grote opkopers bieden u dus een gemakkelijke verkoop en snel geld, maar het nadeel is dat het bedrag dat u krijgt vaak een stuk lager ligt. Verkoop aan particulieren heeft de bovengenoemde nadelen, maar uiteindelijk kunt u daar vaak een betere prijs krijgen dan bij een grote opkoper.

  Vandaag Verkopen is een RDW-erkende opkoper van auto’s die u wél een marktconforme, eerlijke prijs biedt voor uw auto en die tevens een snelle, professionele afhandeling en directe betaling biedt.

   

  Vandaag Verkopen, een RDW-erkende opkoper die snelle afhandeling biedt

  Vandaag Verkopen kent een no-nonsense benadering voor de verkoop van uw auto. Bij ons hoeft u geen hele stapel formulieren in te vullen of ingewikkelde procedures te doorlopen. Wanneer u uw auto aanmeldt op onze site doen wij u op korte termijn een eerlijk, marktconform bod. Als u akkoord gaat met het bod, kunt u uw auto naar een van onze vestigingen brengen. Als RDW-erkende opkoper geven wij u ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs. Dit document laat zien dat Vandaag Verkopen eigenaar is van de auto en dat u er niet langer aansprakelijk of verantwoordelijk voor bent.

  Na de verkoop kunt u naar het dichtstbijzijnde NS-station worden gebracht, of naar uw eigen huis als u bij onze vestiging in de buurt woont.

  Vandaag Verkopen biedt directe betaling, het geld wordt meteen na de verkoop op uw rekening gestort en staat er vaak dezelfde dag al op. Verder geen onnodig gedoe, de verkoop wordt snel en professioneel afgehandeld.

   

  Meld uw auto vandaag aan

  Uw auto verkopen voor een eerlijke prijs aan een betrouwbare, RDW-erkende opkoper? Meld vandaag nog vrijblijvend uw auto aan bij Vandaag Verkopen!

  Meta tag:
  Met 25 jaar ervaring en RDW-erkend is Vandaag Verkopen uw partner in het verkopen van uw auto. Direct uw auto verkopen en gelijk een RDW-vrijwaring en betaling.

  contant geld1 300x198 Auto verkopen RDW

  Auto verkopen RDW

  Hoe werkt het?

  Waarom uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen?

  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Direct geld
  • Geen gedoe, vandaag nog geregeld
  • Ter plekke RDW vrijwaring
  • Al 25 jaar ervaring

  Ervaringen van klanten