8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Auto verkopen via de ANWB

  30-08-2013

  De ANWB, oftewel de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar. De bond houdt zich bezig met veel verschillende onderwerpen, maar staat vooral bekend om het advies op gebied van toerisme en het bijspringen wanneer er problemen zijn met uw auto.

  In de loop der jaar is er veel veranderd, met name op het gebied van internet. Steeds meer mensen kijken niet meer voor advies naar welke winkel hiervoor geschikt is, maar op welke website de beste informatie te vinden is. Als bedrijf moet je hier op inspelen door bijvoorbeeld een goede website. Deze website zorgt ervoor dat je aanwezig bent en diegene kan zijn die de informatie deelt met de doelgroep.

  De ANWB speelt hier goed op in en heeft inmiddels al geruime tijd een erg uitgebreide website. Naast het uitbreiden van hun online presentatie, houden ze zich ook niet meer enkel bezig met het advies op het gebied van toerisme. Het bedrijf profileert zich tevens als een geschikte partij wanneer u zegt; ik wil mijn auto verkopen.

  anwb Auto verkopen via de ANWB

  Waarom u uw auto het beste niet kunt verkopen aan de ANWB
  Een goede auto inkoper is een specialist. Een bedrijf wat jaren ervaring heeft in het bekijken, taxeren, inkopen en verkopen van auto’s. Daarnaast zijn goede auto inkopers RDW erkend en weten hoe ze haar klanten op de juiste manier kunnen informeren over de mogelijkheden. Ook houden ze rekening met eerlijke prijzen die passen bij een dergelijke verkoop en/of situatie.

  De ANWB is echter geen auto inkoper, maar een professional op het gebied van toerisme. Wél doen ze zich zo voor en overtuigen mensen ervan hun auto aan de ANWB te verkopen. Dit brengt natuurlijk risico’s met zich mee.

  De ANWB koopt haar auto’s zelf niet in. De auto’s of de gegevens die worden verstuurd via de website van de ANWB worden direct doorgeleid naar een partij in het netwerk van de ANWB. De ANWB besteedt dit uit en op deze manier weet u nooit met u eigenlijk zaken doen. Dit kan toch niet de bedoeling zijn..

  Vandaag Verkopen daarentegen denkt mee met haar klanten en handelt snel. Met een netwerk dat opgebouwd is in 25 jaar is het veilig om te zeggen dat uw auto altijd goed terecht komt. Uw auto wordt door Vandaag Verkopen zelf opgehaald en ingekocht. U weet wat u kunt verwachten en betaalt niet voor derden die een ‘graantje’ mee willen pikken.

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?